Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitol fajhatnak a petefeszkeim?

Mitol fajhatnak a petefeszkeim?

Figyelt kérdés
Mikor hirtelen felulok,nyujtozkodok,felemelem a labam,vagy mas mozdulatokat teszek,esetleg nagyon behuzom,vagy kicsit benyomom ott a hasam,belenyilall a fajdalom vagy az egyik,vagy mindket petefeszkemben. Illetve szerintem a petefeszkeimbe,az alhasamban ket oldalt,a medencecsont szeletol kicsit elorebb. Lehet ez ciszta? Menzesztol fuggetlen. A pcos-bol asszem csak az elhizas illik ram,miota az eszemet tudom. A menzesz ciklusom sosem volt folyton 28 napos, inkabb 25-31 nap kozott random,de mindig megjott. Nem tudom,ez mennyire normalis.
2014. szept. 12. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Felfázás/megfázás, fertőzés...
2014. szept. 12. 18:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet felfázás, de lehet ciszta is. Menj el nőgyógyászhoz, mert ha időben fel vannak fedezve és még kicsik, gyógyszerrel kipukkaszthatók.

Én jól megjártam, amiért magas a fájdalomküszöböm, nem érzek belőlük semmit... Annyi van és akkorák, hogy ezeket már nem lehet gyógyszerrel eltüntetni, műteni kell.

2014. szept. 12. 18:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Hol tartasz a ciklusodban? Ha kb. a közepén, akkor ez ovulációs fájdalom, és normális.
2014. szept. 12. 18:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Ma epp a 31. napon vagyok,szoval ha ma-holnap nem jon meg,akkor az atlagnal hosszabb ciklus. De mondom,osszevissza jelentkezik,nem csak kozepidoben,hanm akar menzesz alatt,vagy elotte,vagy utana,semmi rendszert nem talalok benne. Es csak par masodperces,de rendszerint akkor,ha az also melyhasizmok megfeszulnek. Most is erzem,ha alul nagyon bezom a hasam.
2014. szept. 12. 19:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem vedekezem( fiatal felnottkent csak pattanasok miatt szedtem diane 35-ot)de ahanyszor elkezdek aggodni,hogy baba lesz,egyszer csak megjon. Egyetlen terhessegem volt eddig,es az utso huvelyi uh-n a doki latott cisztat,legalabbis mintha ezt mondta volna,de annyira mellekesen emlitette,hogy mar nem is vagyok biztos benne. Nem zavar,ha nem tudok teherbe esni,de nem szeretnem,ha mondjuk rakka fajulna.
2014. szept. 12. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!