Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tegnap kellett volna megjönnie...

Tegnap kellett volna megjönnie a mensimnek. De nem jött.1-2 napot szokott késni. Volt hogy 6 napot késett. Mostani mensim előtt fájtak a petefészkeim, fehér folyásom volt/van. A fehér folyás most is tart (mensi helyett). Lehet terhesség?

Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 22:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, vegyél tesztet, az a biztos. A petefészkek mikor fájtak, "félidőben"? Mert ez általában az ovuláció jele, vagyis volt peteérésed (a soványabb nők általában ezt érzik). Ha közvetlenül menzesz előtt fájtak, akkor lehet extrém módon kitolódott ovuláció (akkor is lehet fehér folyás), vagy fertőzés, ezért érdemes előbb tesztelni. Ha negatív, és egy hét múlva sem jön meg, megint teszt, ha akkor is negatív, orvos. Ha bármi rosszabbodik, ugyanúgy érdemes orvoshoz menni.
2014. febr. 7. 22:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem tudom mensi elott 1 talan 2 héttel fájt.
2014. febr. 7. 23:27
 3/4 anonim válasza:

nekem az első tünetem a fehér - kefírszerű folyás

szurkoljak?:))

2014. febr. 8. 18:24
 4/4 A kérdező kommentje:
17 vagyok.
2014. febr. 9. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!