Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Laktózos pezsgőtablettával...

Laktózos pezsgőtablettával hüvelyöblögettem és utána eléggé csípett a hüvelyem. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
nem hinném, hogy gomba lenne,mert 1 hónapja volt nekem és akkor kaptam gyógyszert is meg kúpot is és utána el is múlt és most sem viszket meg semmi. Csak egy olyan tünetem van, hogy nuvaringet használok és amikor kivettem, hogy csináljam a hüvelyöblítést, akkor volt rajta egy kevés fehéres nyálkás valami, de egyáltalán nem volt darabos. lehet, hogy mégiscsal gomba lenne és ezért csípett ? Valaki tapasztalt már hasonlót, amikor laktózos hüvelyöblítést csinált?
2010. jan. 18. 23:37
 1/5 anonim ***** válasza:
29%
Figyelj nem kell azt a hüvelyt állandóan öblögetni! Had tisztuljon magától. Hidd el ezek az örökös irrigálások, öblögetések még azokat a normális hüvelyflórákat is megsemmisítik, amelyek valóban odavalók. Hagyjad szépen a maga természetességével, és valóban csak akkor használj kúpot, amikor szükség van rá.
2010. jan. 19. 00:17
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

minek csinálsz ilyeneket, te lány! :)

az öblögetés elég drasztikus, ha szeretnél tenni valamit a hüvelyflórád megőrzése érdekében, nyomj fel egy tejsavas kúpot, de ne öblögess semmivel.

2010. jan. 19. 00:24
 3/5 A kérdező kommentje:
nem szoktam állandóan irrigálni havonta max 1-2x én is nagyon jól tudom, hogy nem szabad sokszor csinálni, mert ami hüvelyflóra volt eddig,azt is elpusztítom ezzel. Viszont úgy gondolom, hogy a havi 1-2x még belefér. Most is azért csináltam,mert a gombás fertőzések után sokszor észreveszem, hogy fel van borulva a ph-m és ezt akartam megelőzni. Csak hogy aggaszt ,hogy miért csíp. és inkább olyan tapasztalatokra lennék kíváncsi,hogy akinek hasonlóan csípő érzése volt irrigálás után annak mi volt a baja? hogyan orvosolta? kell aggódnom,vagy megnyugodhatok?
2010. jan. 19. 02:57
 4/5 anonim ***** válasza:

én is használtam már ezt, dokim mondta mert erős folyásom van. De múlthéten pont áttértem egy másik irrigálóra a patikás tejsavoldatra és nekem az jobban bevált, erősebb és jobb, nah meg olcsóbb is :)

Ha csíp akkor kenegesd magad kívül Canesten krémmel nehogy a bacik áttelepedjenek, én igy tettem és jol vagyok.

2010. jan. 19. 07:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindenféle mű pezsgőtabletták helyett érdemesebb a gyógyszertáras tejsavoldatot használni.
2010. jan. 20. 18:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!