A mai lányok miért várják az első menzeszt annyira?
#10-es vagyok.
*fent a hónaljamon most kezd nőni a szőr.
KÖSZI A SEGÍTSÉGET előre is! :)
Mert azt jelenti ha menstruálsz,hogy nemileg érett vagy,jobb fejlettnek lenni,mint évekkel lemaradni a többi lánytól.
Ma màr sok 11-12 éves lánynak megjön a mensije(én màr felnőtt vagyok,de mind àltalános,mind középsuliba ez volt az àtlagkor,csak pár csajnak jött meg 13 évesen és ő màr nagyon vàrtàk,kellemetlen volt neki hogy mindenki nagylàny csak ők nem)
A 13 éves kor az àtlag fejlettség végső hatàra,akinek lányként 13 éves kora utàn jön meg már kicsit későnérő,hiszen ha belegondolsz a lànyok előbb fejlődnek mint a fiúk és 13 éves,normál fejlettségű,magasságú fiúnak màr simàn lehet spermàja.
Mindenki érett akar lenni,nem akar lemaradni fejlődésben a többiektől!
A menstruálás normális,természetes folyamat alapból!
Ha 14 éves vagy és csak most kezdett el nőni a fanszőröd akkor nagyon későnérő vagy,az már 10-11 éveseknek nő.Simán későnérő vagy csak!
A mell méretét nem tudjuk örökölni a szülőktől.Anyu nagy mellű én korán értem,de àltalános után a mellem màr nem nőtt tovàbb 75\C és 80\B vagy C a méretem most.
Ên koràn értem 8;5 évesen mar a cicim megduzzadt(,de 9-10 êvesen szinte mindenkinek),szőr alul 10 évesen,mensi 11 évesen,de mellem nem lett nagy.
De én még melles ballerinát nem igazán làttam
Bíztosan nem sokà megjön a mensid,csak ki kell várni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!