Mi volt az első terhességre utaló jeletek? Kivéve az elmaradt menzeszt.
Nekem úgy kezdödött,hogy fogfájás,de isszonyatossan fájt az összes.Aztán jött a hányinger,de ez sokáig meg is maradt.És jött a rengeteg édesség evés.Nálam így volt.
Ja meg nem bírtam a különböző szagokat,illatokat.
Ne röhögj ki: a tüsszentés! :)
Mensi kimaradása előtt pár nappal kezdtem el. Mondtam is mindenkinek: remélem nem pont most sikerült, mert náthás leszek!
De a terhességtől lett a nyálkahártyám sokkal érzékenyebb, a mai napig sokat tüsszögök, zsinórban többet is. Azelőtt szinte soha, csak megfázás esetén.
:)
Üdv 30 hetes
Nekem menszi kimaradás előtt hányingerem volt a kedvenc kaukázusi kefírtől, majd iszonyat fáradtság tört rám, ami furcsa volt, mert én elég aktív ember vagyok.
A tüsszentés nálam olyankor jött elő, amikor nagyon hányingerem volt, mindig azt hittem, most visszajön valami, de aztán csak egy sorozat tüsszentés lett a vége.-
Jeee! Azt hittem hülyeség, te látom nem. BEGYULLADT a fogam, naagyon fájt.
+egy csepp vér a nemvárt előtt két nappal. Semmi más. A cicis dolog a 8-9ik héten jött.
Iszonyatos hasgörcs :S
Két terhességem volt, mindkettő így kezdődött, kb 12-13 nappal a fogantatás után. A 2-diknál már erről ismertem fel :)
Olyan volt, mintha egy mensigörcs keveredett volna egy gyomorgörccsel. Biztosan tudom, hogy nem volt pszichés, mert szentül hittem a 2-diknál, hogy nem lehetek terhes (20. napon voltunk először együtt aban a ciklusban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!