Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rakos lennek? Atfordulhatott...

Rakos lennek? Atfordulhatott rakba a gyulladas? 18/L

Figyelt kérdés
2 honaoja voltam nogyogyasznal aki most eloszor mintat vett a mehszajamrol aminek az eredmenye p3.Azt mondta ne essek ketsegbe meg mert ez hatareset viszont irt fel huvelykupot es hogy 2,5 3 honap mulva menjek vissza.A kupot nem szedtem mert szornyu mellekhatasai voltak...nem szeretnem reszletezni de elviselhetetlen volt eskuszom.Az akkori menstruaciom kesett az augusztusi pedig teljesen fekete es kemeny volt.Verhez koze nem volt es csak 2-3 napig tartott.Most elkezdtem hasznalni a kupot megis mert eszhez kaptam viszont a mellekhatas igy is szornyu..Most kell mennem jovoheten vizsgalatra tudom hasznalni kellett volna a kupot de Ti sem birtatok volna a mellekhatasai miatt...Felek egy picit hogy mi lesz most.Lehetseges hogy hpvs is vagyok mert tele vagyok szemolccsel.(kez lab,alhas) Atfordulhat egy durva p3as gyulladas rakka 3 honap alatt?
2014. szept. 9. 01:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Pici korom ota szemolcsos vagyok... Kb 7 evesen jottek ki rajtam..amugy...
2014. szept. 10. 03:10
 12/12 anonim ***** válasza:
A korai nemi élet veszélyei, ugye - írhatná erre vmi fogalmatlan.
2014. szept. 10. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!