Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Húgycső gyullad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Húgycső gyulladás lenne? Hogy kezeljem?

Figyelt kérdés

Amikor pisálok csíp,meg égő érzésem van,de nem csak pisilés közbe,hanem folyamatosan egésznap.Baromi szar,aludni se tudok,ülni se,semmit.Egèsz nap vagy egy helybe állok vagy guggolok.Orvoshoz se tudok elmenni a fent leírt okok miatt,egyszerűen őrjítően szar érzés és napok óta ez van.Ma majdnem levágtam,olyan szar.

Gyógyszertárba nem lehet valami hatásosat venni ami hamar hat???

2014. ápr. 25. 01:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez hólyaghurut jellemző tünete, főleg ha vizelési ingered is van. Prosztata gyulladás is okozhatja. Mindenképpen menj urológushoz. Házi szerek csak esetleg enyhítenek a panaszaidon, de nem gyógyítanak.
2014. ápr. 25. 02:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen, ez valami húgyúti fertőzés lehet. Van bőven tapasztalatom benne, lányoknál gyakoribb, de fiúknál is előfordulhat.

Össze kellene szedned magad és elmenni az urológiára (nem kell beutaló, simán mehetsz, ha mondod, hogy sürgős). Írnak fel olyan antibiotikumot, ami specifikusan erre van. Nagyon gyorsan hat. :)

2014. ápr. 25. 02:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Ismerős, sokat szenvedtem én is ezekkel a tünetekkel. Már vért pisiltem szó szerint, azt hittem beledöglök.

Ahányszor orvosnál voltam a kórházban, meg az ügyeleten, elküldtek egy sima felfázással.

Ülőfürdő, tőzegáfonya tea, forró só a fájdalmas részre.

De mindig visszatért.

Elmentem magánorvoshoz, ahol érdekes módon egyből meg tudtak vizsgálni rendesen, vesekövem volt, az volt a baj.

Szóval tapasztalatból mondom, hogy menj el egy normális urológushoz.

23/N

2014. ápr. 25. 03:16
 4/8 A kérdező kommentje:
De nem tiszta ciki mutogatni a farkat??Nem kicsi vagy valami de én szégyellem.
2014. ápr. 25. 10:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Megvárod, míg lerohad?
2014. ápr. 25. 11:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem az,nem vagyok rá képes.Egy idegen nézegesse meg fogdossa,nekem ez túl sok.
2014. ápr. 25. 12:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor szenvedj.
2014. ápr. 25. 16:02
 8/8 László1212 válasza:
Szia! mi okozta a problémát? Hasonló tüneteim van köszönöm a választ
2024. jún. 11. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!