Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhesség vagy epe gyulladás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesség vagy epe gyulladás?

Figyelt kérdés
Együtt voltam a barátommal egy hete délután, este a gyógyszerbevétele után, hasmenésem volt (később pótoltam. Folyamatosan fáj a derekam és a hátam, néha émelygek és hányok (többnyire keserűt). Vajon mi okozhatja?
2012. aug. 28. 11:58
 1/4 anonim ***** válasza:
dokit kérdezz....
2012. aug. 28. 11:58
 2/4 anonim ***** válasza:
a beágyazódáshoz 10-14 napra van szükség, tehát tüneteid sem lehetnék még ennél korábban. Ennek megfelelően a rosszulléteid nem terhességi tünetek. Menj orvoshoz, lehet epekő miatt is, de lehet valami gyomrot megtámadó vírus is akár.
2012. aug. 28. 12:02
 3/4 anonim ***** válasza:
az efféle embereket nem értem. sz.rul érzed magad és hánysz, de orvoshoz nem mész, ink kiírod ide, h csupa olyan választ kapj ami úgy kezdődik "lehet....".
2012. aug. 28. 12:09
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a második választ! :)

Persze tervezem az orvoshoz menést, de minden "apróságért" nem fordulhatok azonnal dokihoz, ha továbbra is fennáll, egyértelmű, hogy elmegyek, csak gondoltam nem árt, egy kis előzetes tájékozódás, meg ugyebár ez az oldal ezért van, hogy az emberek kérdezzenek.

2012. aug. 28. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!