Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rakos lennek? Atfordulhatott...

Rakos lennek? Atfordulhatott rakba a gyulladas? 18/L

Figyelt kérdés
2 honaoja voltam nogyogyasznal aki most eloszor mintat vett a mehszajamrol aminek az eredmenye p3.Azt mondta ne essek ketsegbe meg mert ez hatareset viszont irt fel huvelykupot es hogy 2,5 3 honap mulva menjek vissza.A kupot nem szedtem mert szornyu mellekhatasai voltak...nem szeretnem reszletezni de elviselhetetlen volt eskuszom.Az akkori menstruaciom kesett az augusztusi pedig teljesen fekete es kemeny volt.Verhez koze nem volt es csak 2-3 napig tartott.Most elkezdtem hasznalni a kupot megis mert eszhez kaptam viszont a mellekhatas igy is szornyu..Most kell mennem jovoheten vizsgalatra tudom hasznalni kellett volna a kupot de Ti sem birtatok volna a mellekhatasai miatt...Felek egy picit hogy mi lesz most.Lehetseges hogy hpvs is vagyok mert tele vagyok szemolccsel.(kez lab,alhas) Atfordulhat egy durva p3as gyulladas rakka 3 honap alatt?
2014. szept. 9. 01:16
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Hmm?
2014. szept. 9. 01:24
 2/12 Láttál már,de mégse :) válasza:
71%

Tudod amikor valaminek mellékhatása van,akkor nem szenvedünk és nem is csaljuk el,hanem szólunk a dokinak,aki ad egy másmilyen gyógyszert.

Nem bonyolult.

Nem hiszem,de ne várj,menj el a dokihoz!

2014. szept. 9. 01:28
 3/12 anonim válasza:
Azoknak a nőknek, akik élnek szexuális életet, általában p2 az eredményük. Neked lehet hogy van mellé egy fertőzésed. Ilyen fiatalon nem hinném hogy rákos vagy, de az a menstruációs dolog elég durván hangzik O.o
2014. szept. 9. 01:39
 4/12 anonim ***** válasza:
70%

Szia, nem kell megijedni. Az ilyen lokális problémákat legrosszabb esetben egy apró műtéttel lehet orvosolni, amitől még bőven lehet gyereked is akár. És ez amit leírtam a legrosszabb forgatókönyv.

Azt viszont megjegyezném, hogy érdekes szexuális kultúrád lehet, ha 18 évesen már sikerült HPV-t összeszedni, és a partnereid is bizonyára színvonalas úriemberek lehettek...

2014. szept. 9. 01:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Egyébként pedig a méhnyak daganatai lassan fejlődnek ki. A P3 enyhe hámelváltozást, enyhén kóros sejteket jelent. Nem rákot.
2014. szept. 9. 01:45
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem Voltam Sok emberrel egyutt! Soot.. szerintem A Mai Lanyokhoz kepest eleg Keves emberrel fekudtem le szoval Ne alazz Igy ismeretlenul Legyszi :) de Koszonom a Valaszt!
2014. szept. 9. 01:49
 7/12 anonim ***** válasza:
56%

Nekem ugyan senkim a kérdező, nem kell, h megvédjem, de azt jó, ha tudjátok, hogy le se kell feküdni senkivel ahhoz, hogy hpv-s szemölcsöd legyen, hiába mindenütt azt írják, h szexuális úton terjed. Elég borotválkozással kicsit is megsértened a hámréteget, és aztán odanyúlnod nem teljesen tiszta kézzel. Vagy akár még tiszta is, csak épp közösségi kéztörölközőt használtál kézmosás után...

Egyébként pont ez a rohadt nagy hátránya a csupaszításnak, mióta elterjedt, durván megsokszorozódott a szemölcsös esetek száma.

2014. szept. 9. 07:51
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Most milyen mellékhatása volt a kúpnak?
2014. szept. 9. 15:31
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi idős vagy?
2014. szept. 9. 15:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Utolsó! A vastagon szedett betűkkel írta oda, hogy 18 éves, olvass már könyörgöm!!!
2014. szept. 9. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!