Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sürgős, Édesanyámnak nagy...

Sürgős, Édesanyámnak nagy mennyiségű vérzése volt egész nap, sápadt, kimerült. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Reggel elment dolgozni, ott szó szerint elöntötte a vér.Napközben csak sötét színe volt és nem volt darabos sem, de mostanra már hálistennek nem olyan nagy mértékű a vérzés, viszont darabos és világosabb.Azt mondták a kollégái hogy akkor van baj ha darabos és világos színű.Na most pont ez a helyzet.Féltjük nagyon de azt mondja hogy még vár reggelig vele... -.-"

Ugye nem lesz semmi baj? Ezelőtt alig volt vérzése kezdett elmaradozni,és ő azt gondolja hogy felgyülemlett és most jött ki.Kérlek ha van tapasztalatod oszd meg velem mert aggódok.

2014. szept. 8. 20:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, te hány éves vagy?
2014. szept. 9. 09:44
 22/24 anonim ***** válasza:
35%
Jó lenne tisztaznotok, hogy közületek ki a gyerek es ki a felnőtt! Anyád meg jo lenne, ha nem a gyereket terhelné az eü problémájával! Nem keves szorongást okozva neki. Nincsen felnőtt, akivel megbeszelhetne a dolgait? Emellett azt se felejtse el, hogy komoly felelősséggel tartozik a csalad felé és ha felvarrol veszi a problémáit, akkor esetleg gyerekeket hagyhat arvan. Kerlek ezt is olvsad fel neki!
2014. szept. 9. 12:06
 23/24 A kérdező kommentje:

Nem te ezt teljesen félreérted, nem terhelt engem az egészségügyi problémájával csak említette mi történt, viszont már semmi baja szóval csak én ijedtem meg ettől a dologtól túlságosan, és nem vagyunk már gyerekek sem én, sem a bátyjám, pláne hogy ő még külön is lakik.

Egyébként utolsó előtti hozzászóló 20 éves vagyok.

2014. szept. 10. 15:20
 24/24 anonim ***** válasza:
58%

Na mi lett?

Kapott gyógyszert?

2015. márc. 5. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!