Sürgős, Édesanyámnak nagy mennyiségű vérzése volt egész nap, sápadt, kimerült. Mitől lehet?
Reggel elment dolgozni, ott szó szerint elöntötte a vér.Napközben csak sötét színe volt és nem volt darabos sem, de mostanra már hálistennek nem olyan nagy mértékű a vérzés, viszont darabos és világosabb.Azt mondták a kollégái hogy akkor van baj ha darabos és világos színű.Na most pont ez a helyzet.Féltjük nagyon de azt mondja hogy még vár reggelig vele... -.-"
Ugye nem lesz semmi baj? Ezelőtt alig volt vérzése kezdett elmaradozni,és ő azt gondolja hogy felgyülemlett és most jött ki.Kérlek ha van tapasztalatod oszd meg velem mert aggódok.
Nem te ezt teljesen félreérted, nem terhelt engem az egészségügyi problémájával csak említette mi történt, viszont már semmi baja szóval csak én ijedtem meg ettől a dologtól túlságosan, és nem vagyunk már gyerekek sem én, sem a bátyjám, pláne hogy ő még külön is lakik.
Egyébként utolsó előtti hozzászóló 20 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!