Amikor nektek az iskolábnnvan meg, akkor hogy csináljátok ezt az egész betétcsere ügyet? Nem féltek hogy átáztok? Jó praktikátok van? Mi az?
Rég voltam iskolás, de problémáim nem voltak, arra emlékeznék. Sosem volt extrém erős vérzésem, amivel 3-4 órát sem bírtam volna ki tampon+betét kombóval (első alkalomtól kezdve használtam tampont, nem szeretem érezni, hogy megvan, folyik, átázok, brrr).
Ami az erősséget illeti, bizonyára az is változhat, nekem az időtartam tud kicsit változni, de a lefolyása (milyen stílszerű szó :)) eléggé hasonló, így elég jól tudom, hogy pl. a 2. nap milyen erős lesz...
Tamponnal már csak azért sem félek az átázástól, mert még szűzen is be lehet tenni nagyobbat, voltam már (nem a legerősebb napon, de nem is a leggyöngébbeken) teljesítménytúrán, ahol semmi garancia, hogy 10 órán belül wc-hez jutok, az útvonal mellett az erdőben pedig nem csinálok ilyesmit... Az mondjuk már kerülendő szitu, de ha akkor van egy kedvenc túrám, akkor nincs mit tenni. Csak a legerősebb napon kéne feladnom, de a normálokon sem fehér nadrágban mennék...
Akinek extrém erős a vérzése, annak persze nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!