Lányok. Miert kell azt hallgatnom egesz nyaron baratnomtol h de szar menstrualni meg minden. Tobbi evszakokba nem hallod. Ilyenkor meg minden percbe. Masabb nyaron menstrualni mint pl télen?
Figyelt kérdés
2014. aug. 6. 01:08
1/6 anonim válasza:
Nyáron azert rossz, mert nem tudsz fürdeni, ha menstruálsz. (kiveve, ha tampont használsz, akkor tudsz)
2/6 anonim válasza:
Nem szokásom se nyáron, se más évszakokban ezen rinyálni. A barátnőd szimplán hisztis.
3/6 anonim válasza:
Ha betétet használ, akkor berohad a puncija...
4/6 anonim válasza:
Nyáron rosszabb, mert a meleg miatt az ember amúgyis előbb büdös lesz, akkor jobban izzad, többet kell fürdeni, így a vér is előbb "bomlik", érződik. Nah meg ott a strandon fürdés, meg a programok :)
5/6 anonim válasza:
Nyáron több a program, nyaralás, fürdés és ő ezeket nem tudj avagy kevésbé tudja csinálni. (kivéve ha tampont használ) Úgy tűnik ő érzékenyebb ezekre.
Mert én például nem szoktam panaszkodni meg barátnőimtől sem szoktam nagyon hallani :D
6/6 anonim válasza:
2. vagyok. Nem értem miért lettem lepontozva, de egészségetekre! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!