Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sürgős, Édesanyámnak nagy...

Sürgős, Édesanyámnak nagy mennyiségű vérzése volt egész nap, sápadt, kimerült. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Reggel elment dolgozni, ott szó szerint elöntötte a vér.Napközben csak sötét színe volt és nem volt darabos sem, de mostanra már hálistennek nem olyan nagy mértékű a vérzés, viszont darabos és világosabb.Azt mondták a kollégái hogy akkor van baj ha darabos és világos színű.Na most pont ez a helyzet.Féltjük nagyon de azt mondja hogy még vár reggelig vele... -.-"

Ugye nem lesz semmi baj? Ezelőtt alig volt vérzése kezdett elmaradozni,és ő azt gondolja hogy felgyülemlett és most jött ki.Kérlek ha van tapasztalatod oszd meg velem mert aggódok.

2014. szept. 8. 20:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
58%
Ezesetben valószínű igaza van, változókor miatt hol ilyen, hol olyan neki. Esetleg csörögj az ügyeletre, kérdezz rá, hogy szerintük szükséges-e, hogy lássa orvos.
2014. szept. 8. 20:41
 12/24 A kérdező kommentje:
10-es válaszoló! Már normalizálódott a vérzés mennyisége, viszont a minősége az ami romlott sajnos.
2014. szept. 8. 20:53
 13/24 anonim ***** válasza:
79%

A vérzés minősége? Nekem napról napra változik,'pedig teljesen egészséges vagyok.

Mindenesetre tudod a teendőt. Ha rosszabbodik, mentőt hívtok.

2014. szept. 8. 20:57
 14/24 anonim ***** válasza:
58%
na mi a helyzet anyukáddal??szerintem sem várjatok egy percet sem!!!!!hidd el!ha nem is mentek korházba akkor legalább telefonálj és mond el mi a helyzet!!ne játszatok anyukád egészségével!!!majd írd meg légyszi hogy mi van anyuddal?!
2014. szept. 8. 20:58
 15/24 A kérdező kommentje:
Rendben felhívom az ügyeletet kérek legalább tanácsot.Köszönöm hogy ennyire segítőkészek vagytok <3
2014. szept. 8. 21:00
 16/24 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket, azt mondták hogy jó lenne mihamarabb orvosnak látnia, viszont bevinni tudják csak a hazaszállítást nem tudják megoldani.Végül átadtam a telefont anyának hogy felfogja a súlyát a dolognak, de lebeszélte még a mentőst is róla, inkább majd ő reggel bemegy mert már nem görcsöl, meg alig vérzik.Azért szerintem ez még mindig nem normális ezt muszáj kivizsgálni.Mondtam anyának hogy mutassa meg nekem mi jön belőle jelenleg, és hát ilyen majdhogynem átlátszó rózsaszín "vér",de az sem sok.Mondtam neki hogy elveszem tőle a kulcsot hogy el ne menjen dolgozni és reggel megy a kórházba szépen.
2014. szept. 8. 21:16
 17/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk van üzemorvos is a munkahelyén de szerintem csak akkor menne át hozzá ha megint ömlene belőle.
2014. szept. 8. 21:18
 18/24 anonim ***** válasza:
83%

Figyi, most már nyugodj meg és feküdj le aludni. Édesanyád felnőtt ember, felelőssegteljes, tudatában van döntéseinek súlyával és következményeivel. Vagy legalábbis bízunk benne......te megtettél, amit tudtál.

Ha éjjel lenne valami, kihívjátok a mentőt. Az is lehet, hogy haza se engednék.

2014. szept. 8. 21:26
 19/24 A kérdező kommentje:

Persze most már azért megnyugodtam.Köszönöm szépen mindenkinek a kommenteket,hálás vagyok érte.

Jóéjszakát ! :)

2014. szept. 8. 21:33
 20/24 anonim ***** válasza:
86%
Jobbulást -
2014. szept. 9. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!