Mit tehetnék? Évek óta küszködök candida nevű hüvelyi gyulladással, de mikor begyulladok, egyben meg is jön a menstruációm megint. El szeretnék menni nőgyógyászatra, de mig mensturálok nem lehet igaz?
Hát addig semmiképp nem illik.....
Patikában is kérhetsz rá valamit, mert legtöbb esetben az orvos is azt fogja írni.
Ne egyel cukrot és mérsékelj minden olyan élelmiszert, ami a gomba szaporodását fokozza.
Talán mivel a kettőt együtt kell használni.....hiába van kenve, ha a folyás ugyanúgy fertőzött....
Megvárod míg elmúlik a vérzés. Az orvos is Canesten Combit fog írni, de lényegesen az sem hat, míg belülről táplálva van a gomba.
A Candida egy nagyon alattomos kis fertőzés,minden sz...ra ki tud jönni...
Függ az étkezéstől,hogy milyen gyógyszereket szedsz (antibiotikum,akármi),a tamponhasználástól,a férfi spermája,sőt a menstruáció is felborítja a hüvelyflórát,onnantól meg szabad út van a gombásodás felé..
Én is sokat szenvedek vele időnként,menszi előtt és után,de most pl.: antibiotikumot is szedtem,amire allergiás lettem,így az ügyeleten vénásan tele nyomtak mindenféle gyógyszerrel..na az tett be neki..szóval..
Várd meg,míg elmúlik,és jobb,ha megvizsgál a doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!