Nagy baj ha fél éve nem jött meg?
Figyelt kérdés
15 vagyok, először egy éve jött meg, aztán kis ideig semmi, aztán megint párszor megjött. De mostmár nyár óta nem jött meg. De végülis nem baj ez nekem, nem akarok gyereket és hogy őszinte legyek nem is hiányzik... de azért elgondolkoztam hogy lehet hogy ez már lassan nem normális.. vagy ha nekem jó, akkor nincs vele baj?2010. jan. 18. 10:49
11/15 A kérdező kommentje:
értem. És miért baj? (ezt nem feleselésnek szánom, csak hogy akkor mi fog történni ha nem nincs)
2010. jan. 24. 22:41
13/15 anonim 

válasza:

Nekem is rendszertelen volt még vagy 2-3 évig (nekem 13 évesen jött meg). de nem biztos, hogy ez a te esetedben is normális. a nőgyógyászati rendellenességeknek nem csak annyi a következménye, hogy nem lehet gyereked, ugyanúgy megbetegedhetnek azok a szerveid is mint akár mondjuk a mandulád vagy a gyomrod. ha ez 2 utóbbival nem ok vmi, akkor is orvoshoz megy az ember, nem lehet ez másképp a nemi szervekkel sem. úgyhogy ajánlom a nőgyógyászt. de kedvesem, lehet egy kérdésem? anyukád ilyenkor hol van? miért nem hozzá fordulsz, ha ilyen gondjaid vannak???
14/15 anonim 

válasza:

Te elég fiatalka vagy még. Ha bármi rendellenest érzel magadban, mej el az orvoshoz. Inkább százszor feleslegesen, mint egyszer későn. Ezen aztán nincs mit szégyellni. Magadra vigyázni meg kötelességed. A leendő családod érdekében.
15/15 anonim 

válasza:

nem
örülj neki h nincs addig legalább nem szenvedsz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!