Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagy baj ha fél éve nem jött meg?

Nagy baj ha fél éve nem jött meg?

Figyelt kérdés
15 vagyok, először egy éve jött meg, aztán kis ideig semmi, aztán megint párszor megjött. De mostmár nyár óta nem jött meg. De végülis nem baj ez nekem, nem akarok gyereket és hogy őszinte legyek nem is hiányzik... de azért elgondolkoztam hogy lehet hogy ez már lassan nem normális.. vagy ha nekem jó, akkor nincs vele baj?
2010. jan. 18. 10:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Menj el nőgyógyászhoz,ha a mensid rendszertelen akkor valószínű valami nőgyógyászati baj van a háttérben.
2010. jan. 18. 10:52
 2/15 anonim ***** válasza:
Voltál már amugy fiúval?Amugy szerintem ez nem jó dolgo hogy otthon ülsz és nem csinálsz semmit a saját érdekedben mondom .
2010. jan. 18. 10:58
 3/15 A kérdező kommentje:
nem, még szűz vagyok.
2010. jan. 18. 11:13
 4/15 anonim ***** válasza:
Eleinte nekem is ilyen volt, aztán egész szépen beállt. Az elején még szinte mindenkinek elég rendszertelen.
2010. jan. 18. 12:59
 5/15 A kérdező kommentje:
igen, erről hallottam azért is nem foglalkoztam vele eddig. De a fél év az még mindig a "belefér" kategóriában van?
2010. jan. 18. 13:18
 6/15 anonim ***** válasza:
Igen, még az 1 év is talán.
2010. jan. 18. 15:17
 7/15 anonim ***** válasza:
amikor nekem elöszőr megjött utánna 4-5 hónapig nem jött meg akkor voltam 13 éves. Aztán ötéven keresztül összevissza jött meg volt amikor 2 honapot maradt ki vagy 1 hónapba kétszer jött meg aztán végülis rendbejöttem jó mondjuk nem mentem el orvoshoz most már 18 vagyok és már jó pár honapja rendszeressen megjön. Egyébént ha elmész orvoshoz ha jól tudom fogamzásgátlót ír fel mert az rendszeressé teszi már ha nem más a problém.Mondjuk fél év még nem a világvége de én jobban szeretem ha mindig megjön. Jobb félni mint megijedni.
2010. jan. 18. 16:15
 8/15 A kérdező kommentje:
fogamzásgátlót nem szeretnék mert sok káros hatásáról hallottam meg azt is mondták hogy valaki meghízik tőle :S
2010. jan. 18. 20:27
 9/15 anonim ***** válasza:
Hát igen de ez szerintem ez mindenkinél más.
2010. jan. 19. 14:59
 10/15 anonim ***** válasza:

ez télleg mindenkinél más, én pl 8 éve szedem ésegy grammot sem híztam.

ha fél éve nincsen menzeszed akkor bizony orvoshioz kell menned, ésha az orvos úgy látja jónak akkor tablettával fogja meghozbni a menzeszed, mert az ha nincsen menzeszed sokkal nagyobb baj, mint az h bekell venned pár hormontablettát.

2010. jan. 24. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!