12 éves vagyok és már 2 éve van fehérfolyásom és még nem jött meg. Miért nem? Anyum keresztlányának 11éves korába megjött. és a mellem se valami nagy. Ez normális?
12 évesen igen.
Van akinek csak 16 évesen jön meg.
Ráérsz még.
16 éves korodig ráérsz. ha van folyásod (átlátszó, fehéres-sárgás ragacsos hüvelyváladék), akkor elképzelhetőbb, főleg ha régebbóta (1 év v több) van már. barnás pöttyök vagy pecsételés után szokott ált. megjönni biztosra, de akkor is lehet még hátra 1-6 hónapod! nekem úgy 2-3 volt! :)
ha a folyásod hirtelen megváltozik, akkor már számíthatsz rá, vagy ha hagörcsöd van, és mindenkinek egyénétől függ, lehet,16 éves korodig mondom h rársz! szőrősödsz már egyáltalán? melled meg ott lennt nem fejlődsz, akkor nem számíthatsz rá, és elmondom, hogy mielőtt megjönne, már nem fogod várni, bár gondolom most irigykedsz arra a kislányra, pedig inkább sajnálnod kellene, mert 11 évesen szegény tehetetlen, és mindenben segítséget kell majd kérnie.
normálisnak mindened normális, de még valószínáleg nem fog megjönni, és ne is várd. de valószíná h már nem sok van hátra.
mindig legyen nálad betét! :)
és ne aggódj, ráérsz még!
ha több infóra lenne szükséged: menstruacio.blog.neon.hu
remélem segítettem!
12 éves vagyok és és már fél éve szedik a kozmetikán a szemőldököm a hónajam és odalent pont fél éve vagyok 12.
nagyon szörös vagyok odalent már 1,5 vagy 2 éve azért mentünk kozmetikushoz mert ciki lett volna a fürdőruhában..... és a mellem is nő 1,5 2 éve.
még akkor is ráérsz, barna pöttyöket várhatsz még.:) utána fog, már nagyon közel vagy hozzá, de lesz kb. 50 éved menstruálva, úgyhogy ÉLVEZD KI!! élvezd ki h nincs!
am nekem 70/A-s volt mikor megjött. (bár már két éve akkora, de nekem nem baj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!