Lányok/Nők, nektek milyen tüneteitek vannak a
menstruáció alatt?
Figyelt kérdés
Nekem pl. egyáltalán nem fáj a hasam, hanem mintha lenne egy olyan érzes ami húz lefele és ha többet állok lábon , akkor egy olyan kis bizsergő fájdalom lesz. És mellette mindig van egy kics hasmenésem. 15/L
Amikor már megjött, akkor semmi (minimális fájdalomtól eltekintve, ami egy szem bármilyen fájdalomcsillapítóra azonnal megszűnik). Na de ami előtte van egy hétig, azt nem kívánom senkinek (feszültség, depresszió, farkaséhség). Szívesen kihagynám az életemből.
2014. szept. 6. 15:54
2/5 anonim válasza:
Ovulációkor fáj a hasam egy ponton, aztán elmúlik. Mielőtt megjönne, ideges vagyok, mindenen kiakadok, aztán szomorú leszek, végül örömében sírós, aztán sokat kezdek enni. Amikor megjön, akkor hányingerem lesz és hasmenésem és kb. semmit sem vagyok képes megenni. Aztán úgy fáj a hasam, mintha egy görögdinnye lenne és valaki belülről kapargatná egy kanállal, ez persze kisugárzik a derekamba, a combjaimba is. Szédülök, remegek, ájuldozom -egyébként is vérszegény vagyok - és sokszor be is lázasodom, aminek következtében a herpeszem is kijön, de minimum egy "ikerpattanás", az arcom mindkét oldalán, kb. ugyanazon a helyen. És persze a hasfájástól aludni sem tudok rendesen, egyébként is sokszor fel kell kelnem cserélni.
2014. szept. 6. 15:59
3/5 A kérdező kommentje:
Hát igen... Sajnos. A természetes idegességemet nem is említettem, mert már annyira megszoktam. Mindig ideges vagyok ,hogy nehogy kifollyon... Ja és rajtam mindig vannak pattanások.
2014. szept. 6. 16:06
4/5 anonim válasza:
Röviden semmilyen.
Hosszabban... Néha előfordul, hogy alig észrevehető mértékben csökken az étvágyam az első napon, valami minimális bizsergést is érezhetek a hasamban (de semmi kellemetlent és alig észrevehetőt), s volt idő, amikor a mínusz egyedik napon picit morcabb voltam, viszont a következő (első) napon SOKKAL jobb volt a közérzetem, teljesen feldobott voltam, egyértelműen pozitív volt a mérleg. De ezek a feldobottságot kivéve nagyon gyenge tünetek (a morcosság sosem tűnik fel, mert akkor jelenik meg, ha amúgy is van rá okom s nemhiába születtem a Sárkány évében, nem vagyok egy jámbor fajta).
Ha nagyon jól és kiegyensúlyozottan érzem magam, akkor semmi hatás nincs, az apróbb-nagyobb stresszeket tudja felerősíteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!