Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok/nők! Már 5 éve megvan...

Lányok/nők! Már 5 éve megvan a memzim, méfsem állt még be. Ez normális?

Figyelt kérdés
Mindig máskor jön meg, és van, amikor nagyon sok van, és hosszú ideig, és van, mikor csak barna folyás, kevés vérrel, max 3-4 napig... ráadásul ilyen sárgás, büdös folyás is van, mindig (csak kevés nagyon). ja, és folytpn pisilni kell járnom :/ ezeknek lehet köze egymáshoz? előre is köszi :) 16/l

2014. szept. 6. 09:21
 1/8 anonim ***** válasza:
46%

A sárgás büdös folyás gombára utal.

Vagy megpróbálod a Canesten combit, hogy segít-e, vagy el kellene menned tini nőgyógyászatra.

2014. szept. 6. 09:29
 2/8 anonim ***** válasza:

mindenképpen keress fel egy nőgyógyászt!

leírnád hogy az utolsó 5 menzeszed kezdőnapja mikor volt?

2014. szept. 6. 15:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. már vagy 3 éve nem tartom számon, mert rájöttem, hogy fölösleges :/ Először úgyis csak ilyen barnássárgás valami van, csak kb. 2 nap jön vér :/ szóval nincs az a bajom, hogy "elázok". Amúgy van ehhez köze annak, hogy puffadok folyamatosan? Meg székrekedésem van...
2014. szept. 6. 19:01
 4/8 A kérdező kommentje:
*2. nap
2014. szept. 6. 19:02
 5/8 anonim ***** válasza:
"Nem tudom.. már vagy 3 éve nem tartom számon, mert rájöttem, hogy fölösleges :/" akkor honnan tudod, hogy nem rendszeres?
2014. szept. 6. 19:23
 6/8 A kérdező kommentje:
arra azért rájöttem :D van, hogy kb. 2 hét után megjön...
2014. szept. 6. 20:02
 7/8 A kérdező kommentje:
és a mennyisége is változó
2014. szept. 6. 20:02
 8/8 anonim válasza:
Hormonális probléma lehet a háttérben. Endokrinológiai szakrendelést lenne érdemes felkeresni.
2014. szept. 6. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!