Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mennyire normális? 12/L

Ez mennyire normális? 12/L

Figyelt kérdés
2. napja jött meg a menzeszem, de nagyon erős vérzésem van, szinte mindig átázok, már lassan törzshelyemmé válik a wc. Ez mennyire normális? Mit csináljak?
2014. szept. 5. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nincsen semmi baj, ez teljesen normális. A tested most szoktatja magát ehhez a változáshoz, majd szépen lassan beáll a rendszer. Tudod, mindenkinek másmilyen a ritmusa ilyenkor, valakinek gyenge vérzése van és csak 3-4 napig, más pedig többet "szenved" vele.

Amennyiben nincsenek erős fájdalmaid, illetve ez az erős vérzés is elmúlik pár napon belül, nincs ok aggodalomra. De ha megnyugtat, beszélj anyukáddal, menjetek el nőgyógyászhoz idővel, és fog tudni hasznos tanácsokat adni. Kitartás! :)

2014. szept. 5. 21:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Átlagosan 1 deci vért vesztünk el egy hónapban, de ebbe persze van más is, nem tiszta vér. Ha ennél sokkal többnek érzed, menj dokihoz ha gondolod, és rendben leszel. :)
2014. szept. 5. 22:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Már kb fél éve menstruálok amúgy, csak egy kicsit görcsöl a hasam, viszont szédülök és hányingerem van. És tesiórán átáztam. :/

2014. szept. 5. 22:06
 4/5 anonim ***** válasza:

2-es. Én minden havinál sokkal többnek érzem, pedig egészséges vagyok :)

Kérdező: normális, sajnos neked peched van, amiért ilyen erős, más simábban átvészeli... aztán változik is.

Én 24 éves koromig lazán elvoltam vele, alig jött, kevés görccsel. Miután lefeküdtem a barátommal iszonyú sok lett - a betét azon nyomban felejtőssé vált, mert a legnagyobbat fél perc alatt átvéreztem - és minden 2. napon ébredéstől kezdve ájulásérzet-hányinger-gyengeség.

2014. szept. 5. 22:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez normális sajnos, majd a következő talán kevesebb lesz.
2014. szept. 6. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!