Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kórosan megvastagodott nyálkah...

Kórosan megvastagodott nyálkahártya, elvékonyodhat menstruációval?

Figyelt kérdés
Megjött szerdán,elég erős vérzés volt,és sok nyálkahártya darab jött ki,illetve ma is jött még belőlem.Ez jelentheti hogy leválik,és nem kell kaparásra menni?Vagy annyira nem vékonyodhat el?Amúgy nekem nem szokott ilyen lenni menseskor.
2014. szept. 6. 15:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

De a 24 mm-es az már a Norculotos vastagság, nem?

Előtte mennyi volt?

2014. szept. 18. 07:18
 12/14 A kérdező kommentje:
Szia,augusztusban volt egy 19 napig tartó pecsételéses vérzésem,akkor mentem dokihoz,akkor 23mm volt,Ittam a cickafarkteát,gondolom az is vastagitotta,megjött akkor mérték a 24mm:(Azt mondta a doki nem tudott leválni a nylkahártya,arra adta a norcolutot..Azt szedtem most hétfőig,majd tegnap este megjött,elég sok volt,és minden pisilésnél elég nagydarab 4-5 cm-s véres darabok jöttek ki belőlem.Ma reggel normális mensim van,nem olyan sok,és a darabok se jönnek...Most nem tudom ez baj e,a doki azt mondta az a jó ha jönnek a darabok ki.Kb 5 alkalommal jött ilyen nagyobb véres valami ki belőlem.
2014. szept. 18. 14:41
 13/14 A kérdező kommentje:
35 napos a ciklusom
2014. szept. 18. 14:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Köszi, de akkor kicsit más a problémánk.

Jobbulást!

2014. okt. 8. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!