Kórosan megvastagodott nyálkahártya, elvékonyodhat menstruációval?
Figyelt kérdés
Megjött szerdán,elég erős vérzés volt,és sok nyálkahártya darab jött ki,illetve ma is jött még belőlem.Ez jelentheti hogy leválik,és nem kell kaparásra menni?Vagy annyira nem vékonyodhat el?Amúgy nekem nem szokott ilyen lenni menseskor.2014. szept. 6. 15:35
1/14 anonim válasza:
Hát talán meg kéne mérni a vastagságot még egyszer
Ezt csak orvos tudja megmondani
3/14 A kérdező kommentje:
40 éves vagyok.kedden megyek ultrahangra ahol megnézik ujra.Bizakodom,de szerintem műtét lesz a vége:(
2014. szept. 7. 07:46
4/14 anonim válasza:
Én is jártam már így, nem kellett műtétre mennem. :)
5/14 A kérdező kommentje:
Komolyan?Ma is volt sok kis apro,es picit nagyobb darabka,erősebb vérzés kiséretében.
2014. szept. 7. 20:00
6/14 anonim válasza:
előző vagyok. nekem norcolutot adtak, azzal ledobta az egész méhnyálkahártyámat.
7/14 A kérdező kommentje:
Az előző havimmal nem lett jobb,ugyan olyan vastag kórosan vastag maradt...Most norcolutot szedek én, is,a jövő héten kell majd megjönnie a gyógyszertől,a doki szerint segit leválasztani,ha nem akkor kaparás.
2014. szept. 13. 08:06
8/14 anonim válasza:
hidd el, segíteni fog! nekem a 22 mm-es nyálkahártyát dobta le. nagyon görcsölt, fájt, de megérte, 5 nap alatt lezavarta az egészet. azóta megjött mégegyszer, 4 napig volt és lájtos. szorítok!!
9/14 A kérdező kommentje:
Szia!Húúú na ettől félek:(tegnap vettem be az összes gyógyszert,nekem 24 mm volt.Félek hogy nagyon fog vérezni meg fájni:(DE remélem kibirható lesz:(
2014. szept. 16. 14:51
10/14 anonim válasza:
Szia, megkérdezhetem, hogy hány napos ciklusaid vannak és hanyadik napon volt 24 mm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!