Késik, de barna folyásom van . Ez mit jelent?
egy pár napja késik...
szüzességemet augusztus 6.án veszitettem el közvetlenül a menstruációm utáni napon . (dehát nem a termékeny napomon )
Barátom szerint nem volt baj a gumival ( kék durexot használtunk, nem tudom pontossan a nevét)
azóta volt pár alkalom, amikor lefeküttünk egymással.
Most viszont parázok, mert késik, de tegnap barnás folyásom van , ami nekem menstruáció előtt nem szokott lenni. Mondjuk volt tojásfehérje szerű folyásom, csak nem akkor , amikor a naptár szerint kellett volna, hanem később.
Pattanásaim szintén kijöttek úgy ahogy szoktak.. de még mindig nem jött meg.. és csak minimális barnás maszatolás van :O
Köszönöm a választ . :) Csak a tojásfehérjés folyásom nekem 2-3 napon keresztül volt.. akkor azt honnan számoljam? :)
Valamint.. :D Nekem nem szokott ilyen barnázás lenni , mindig rendesen vér jön a kezdetétől.
picit félek hogy talán terhes lehetek :OOO bár isten ments :O
az első alkalommal, kiment a mosdóba és ott tette fel a gumit.és utána ott is vette le.
azt mondta hogy eresztett bele vizet , és mondta hogy nem folyt seho.. :( de nem tudom . nekem olyan volt mintha csak megnyugtatott volna..
de a szüzességem elvesztése előtt, mindig attól paráztam hogy azért nem akarom elvesziteni , mert utána ezen fogok rágódni hogy te jó ég mi van most , ha késik :O :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!