Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fehér folyásom van aminek vas...

Fehér folyásom van aminek vas szaga van. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Pár napja volt 2napig tartó barna folyásom,ami elmult, azóta semmi. Még nem jött meg a menzeszem, ma pedig fehér folyás aminek vas szaga van. Nem viszket,csíp stb. Meg fog jönni vagy ez micsoda ? 13/L

2014. aug. 18. 12:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Szívem, az a két napig tartó barna folyás volt az első menstruációd...
2014. aug. 18. 12:18
 2/11 A kérdező kommentje:
Semmi tünetem nem volt és elmult , akkor mikor lesz a következő barna folyás? A vas szagú fehér folyás normális ??
2014. aug. 18. 12:21
 3/11 anonim ***** válasza:
31%

Nincs olyan, hogy 'tünet' - fel nem tudom fogni, miért vannak ennyire ráizgulva a mai tinilányok erre a 'tünetezésre'.

A nők kb. 50%-a észre sem veszi, hogy megjön neki, a másik 50% meg pokolian szenved. Ez sajna ilyen.

Hát jó, hogy elmúlt. Ez nem úgy megy, hogy megjön, és aztán az ember élete végéig tart.

Nem tudom, milyen lehet a vas szagú folyás, de ha nem csíp, nem viszket, akkor semmi gond.

2014. aug. 18. 12:24
 4/11 anonim ***** válasza:
43%

Azt pedig, hogy mikor jön majd meg a következő menstruációd, nem lehet tudni, mert az első néhány évben általában nem rendszeres.

A nagykönyv szerint a következőnek a mostani első napjától számított 28. napon kellene megjönnie.

De akkor sincs gond, ha nem így lesz, ne aggódj.

Csak mostantól mindig legyen nálad betét, és esetleg váltás bugyi is.

2014. aug. 18. 12:26
 5/11 A kérdező kommentje:
Persze én értem csak furcsa volt hogy ilyen hamar elmult.Nem vagyok "ráizgulva" csak azthittem hogy még csak ez az előjele vagy valami más.
2014. aug. 18. 12:29
 6/11 A kérdező kommentje:
KÖszönöm :)
2014. aug. 18. 12:35
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
Ez teljesen normális fehérfolyásnak tűnik és tulajdonképpen lehet, hogy már ez volt az első menstruációd!
2014. aug. 18. 14:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez volt az első mentruációd :) "Vasszagot" én is szoktam érezni egy kicsit előtte-utána, ez a vértől van.
2014. aug. 19. 11:10
 9/11 A kérdező kommentje:
Ó köszönöm szépen :) Akkor a második ugye bátmikor megjöhet mert ez ilyen rendszertelen?
2014. aug. 19. 11:17
 10/11 anonim ***** válasza:
61%
Igen, bármikor, mert az első 2 évben szinte senkinek sem rendszeres, akár hónapok is kimaradhatnak. Majd 17 éves korra kellene beállnia.
2014. aug. 19. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!