Fehér folyásom van aminek vas szaga van. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Pár napja volt 2napig tartó barna folyásom,ami elmult, azóta semmi. Még nem jött meg a menzeszem, ma pedig fehér folyás aminek vas szaga van. Nem viszket,csíp stb. Meg fog jönni vagy ez micsoda ? 13/L2014. aug. 18. 12:11
1/11 anonim válasza:
Szívem, az a két napig tartó barna folyás volt az első menstruációd...
2/11 A kérdező kommentje:
Semmi tünetem nem volt és elmult , akkor mikor lesz a következő barna folyás? A vas szagú fehér folyás normális ??
2014. aug. 18. 12:21
3/11 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy 'tünet' - fel nem tudom fogni, miért vannak ennyire ráizgulva a mai tinilányok erre a 'tünetezésre'.
A nők kb. 50%-a észre sem veszi, hogy megjön neki, a másik 50% meg pokolian szenved. Ez sajna ilyen.
Hát jó, hogy elmúlt. Ez nem úgy megy, hogy megjön, és aztán az ember élete végéig tart.
Nem tudom, milyen lehet a vas szagú folyás, de ha nem csíp, nem viszket, akkor semmi gond.
4/11 anonim válasza:
Azt pedig, hogy mikor jön majd meg a következő menstruációd, nem lehet tudni, mert az első néhány évben általában nem rendszeres.
A nagykönyv szerint a következőnek a mostani első napjától számított 28. napon kellene megjönnie.
De akkor sincs gond, ha nem így lesz, ne aggódj.
Csak mostantól mindig legyen nálad betét, és esetleg váltás bugyi is.
5/11 A kérdező kommentje:
Persze én értem csak furcsa volt hogy ilyen hamar elmult.Nem vagyok "ráizgulva" csak azthittem hogy még csak ez az előjele vagy valami más.
2014. aug. 18. 12:29
6/11 A kérdező kommentje:
KÖszönöm :)
2014. aug. 18. 12:35
7/11 anonim válasza:
Ez teljesen normális fehérfolyásnak tűnik és tulajdonképpen lehet, hogy már ez volt az első menstruációd!
8/11 anonim válasza:
Ez volt az első mentruációd :) "Vasszagot" én is szoktam érezni egy kicsit előtte-utána, ez a vértől van.
9/11 A kérdező kommentje:
Ó köszönöm szépen :) Akkor a második ugye bátmikor megjöhet mert ez ilyen rendszertelen?
2014. aug. 19. 11:17
10/11 anonim válasza:
Igen, bármikor, mert az első 2 évben szinte senkinek sem rendszeres, akár hónapok is kimaradhatnak. Majd 17 éves korra kellene beállnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!