Pár napja barna folyásom volt. De tegnap egy kevés sárga . Ez mitől van? Többi lent.
Figyelt kérdés
A barna folyás elmult , nincs még meg a menzeszem , és nem viszketek a sárga folyás állaga sem volt olyan hogy gomba legyen . Meg fog jönni vagy ez miért van ?2014. aug. 17. 19:56
1/6 anonim válasza:
A sárga folyással nőgyógyászhoz kell menni, az bizony fertőzés, beszélj anyukáddal, nagy baj nincs, de ki kell kezelni! :)
2/6 anonim válasza:
Vérsavó is sárga, ha csak kevés volt, ma meg már semmi, akkor az nem fertőzés, az folyamatosan rosszabbodna.
3/6 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, hasonló a helyzet nekem is.
4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem sem fertozes mert sehol sem kaphattam el .
2014. aug. 17. 21:45
5/6 A kérdező kommentje:
Beszéltem anyummal megkérdeztem hogy nem e fertőzés aztmondta biztos nem az de nemtudja mi
2014. aug. 17. 22:08
6/6 A kérdező kommentje:
Amugy száraz volt és olvastam hogyha a fehér folyás megszárad lehet sárga is.
2014. aug. 19. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!