Nem értem mitől ingadozik így a ciklusom?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek már lassan 3 éve. Eddig mindig úgy volt, hogy az 1 hét szünetben csütörtöki napra esett az úgynevezett megvonásos vérzésem 1. napja. Tegnap reggel volt egy kis pecsételő vérzésem majd barnázásom. Már furcsa volt, hogy kedd van és most jött meg. Aztán mára semmi. Holnap kellene ugye megjönnie. Amit még tapasztaltam, hogy a múltkori együttlét után véreztem de ez hamar elmúlt. 22.-én fogok dokihoz menni és erre mindenképp rákérdezek majd de addig is remélem tudtok nekem mondani "okos" dolgokat ezzel kapcsolatban. Köszönöm . 21/L2014. szept. 3. 21:23
1/2 anonim válasza:
Hát a szex utáni vérzés általában méhszájseb hozadéka, lehet még most is attól véreztél, vagy durvább esetben méhnyakrák esetleg petefészek ciszta. Biztosat az orvos tud mondani, mert mi nem látunk beléd.
2/2 A kérdező kommentje:
Méhnyakrák ellen be vagyok oltva, dokinál július végén voltam gondolom akkor látta volna ha méhszájsebet.
Most is megyek majd hozzá akkor megkérdezem majd. Egyébként csütörtökön rendesen megjött.
2014. szept. 5. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!