Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet hirtelen rendszert...

Mitől lehet hirtelen rendszertelen a ciklusom?

Figyelt kérdés

6 éve van meg, mindig atomórát lehetett volna hozzá igazítani, de kb. 3-4 hónapja teljesen rendszertelen, 25-34 napos ciklusaim vannak, ha megvan, rosszul vagyok, ami soha nem fordult elő ezelőtt, de olyan is volt, hogy kimaradt.

Voltam nődokinál, de azt mondta, ez bizonyos időközönként normális, és az is lehet, hogy ilyen marad egy darabig. De nekem ez problémát jelent, mert mindig felkészültnek kell lennem, bármikor megjöhet, nyaralást, baráttal alvást nem lehet normálisan tervezni. A másik meg, hogy hiába tudom, hogy védekeztünk, amikor nem jön meg időben, mindig nagyon parázok, hogy teherbe estem-e. Van valami módszer, amivel lehet rajta javítani? Szedjek fogamzásgátlót? Vagy keressek fel másik orvost?

18/L

2014. aug. 24. 15:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Történt valami változás az utóbbi fél évben? Betegség? Családi probléma? Sok pattanás? stb.
2014. aug. 24. 16:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem, semmi új.
2014. aug. 24. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!