30. napban járok, ciklusom 29-35 nap között ingadozik. Eddig napokon keresztül 36,4 volt a hőm, ma reggelre felment 36,6ra. (hónaljban mérem) Ez lehet a jele a nem várt közelgő mesesnek? Menses előtt ne le kéne esnie a hőnek?
Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 11:39
1/4 anonim válasza:
Menszikor tényleg lefele mozog a hő ... de nem értem, hogy miért hónaljban méred? Nekem mindenki azt mondta, hogy szájban, hüvelyben vagy popóban mérjem!
2/4 anonim válasza:
De, menses környékén le kell hogy essen. De ne hónajban mérd, az nem ad valós eredményt.
3/4 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy, hogy hol méred a hődet, a lényeg az, hogy mindig ugyan ott és ugyan akkor mérd! Egyébként 4 tized fok a különbség nálam a kettő között. Tehát most eddig 36,4 fokon állt, ami pl. hüvelyi mérés esetén megfelel 36,8nak. Most felment 36,6ra, ami h. mérés esetén 37nek felel meg. De ettől függetlenül nem értem, hogy miért megy fel, holott érzem a mensi tüneteit és ilyenkor le kéne esnie.
2009. márc. 10. 12:07
4/4 anonim válasza:
tényleg nem mindegy, h. hol méred, nekem is mondta a doki is, és a védőnő is, ugyanis hónaljban sokszor az is számít, mennyire erősen szorítod. Én is nyelv alatt mérem, annyit mondtak, hogy vagy száj, vagy hüvely, vagy végbél, ezek közül mindegy, h melyik.
Egyébként nekem is felment a hőm három tizeddel 3 nappal mensi előtt, mégis megjött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!