Ez miert van? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az van h par napja vettem eszre h a jobb szemeremajkakom apro pottyok vannak mint miutan leborotbalnam. Az a baj h negvab duzzadva egy kicsit es kicsit piros. Segitsetek2014. szept. 2. 18:13
1/7 kiss1330 válasza:
Kedves Kérdező!
Leírása alapján ez lehet egy fertőzés(merem állítani). A duzzadás és a pirosság a gyulladás jele. Gyulladás akkor alakul ki, mikor valamilyen elő vagy szerves anyag(kémia szerek) a testben védekezést indítanak be. Ez akár lehet baktériumos fertőzés is, mert ha jól értem borotválja az érintett területet, és ilyenkor szemmel láthatatlan mikro sebek keletkeznek, ami a kórokozóknak nagyon kedvez Én javasolnám, hogy keresse fel a nőgyógyászát mihamarabb a pontos diagnózis és kezelés érdekében. Remélem tudtam segíteni. További szép napot!
2/7 anonim válasza:
szerintem begyulladtak a szőrtüszők.. ha pedig gyulladás vagy egyéb akkor hipermangános vízbe csüccs bele :)
3/7 A kérdező kommentje:
15 eves vagyok..
Es anyanak se merem mondani..
Nem tudok valamit tenni en?
2014. szept. 2. 18:29
4/7 A kérdező kommentje:
Az mit jelent?:(
Segitsetek:(
2014. szept. 2. 18:30
5/7 kiss1330 válasza:
Ha nem szeretne orvoshoz fordulni,még a háziorvosához se, akkor használjon Betadine kenőcsöt. Ez jód tartalmú, így a baktériumok szap. gátolja. Használhat antibiotikumos kenőcsöt is, pl. a Tetran kenőcsöt, csak akkor használjon mellé intim tejsavas kendőt, vagy oldatot, vagy kenőcsöt is.
6/7 A kérdező kommentje:
Kamilla jo ra?
2014. szept. 2. 18:44
7/7 anonim válasza:
Próbáld inkább a Betadint, gyógyszertárban recept nélkül kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!