Sajtoscsipsz00 kérdése:
Miért késik? Valami bajom van?
Figyelt kérdés
A menstruációm 5 napja késik. 18.án volt egy kis barnás folyásom de 2 nap után elmúlt. 3 napja meg fájt a hasam és egy kicsit barnás volt a bugyim..azóta fájdogál a hasam.2014. szept. 1. 13:44
2/3 A kérdező kommentje:
13 vagyok és 2 éve
2014. szept. 1. 15:42
3/3 anonim válasza:
Az 5 nap késés egyáltalán nem sok.
13 évesen meg még pláne, kb 16-17 éves korodra kellene beállni, bár az 5 nap késés még akkor is belefér néha-néha.
Nem vagyunk gépek, késhet az időjárástól, stressztől, korod miatt, suli kezdés..meg mit tudom én akármitől.
Gondolom szexuális életet nem élsz!!! Így terhesség kizárva, majd megjön nyugi, az se gáz ha ez a hónap kimarad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!