Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megéri beadatni a méhnyakrák...

Megéri beadatni a méhnyakrák elleni oltást egy 20 éves, már nem szűz lánynak?

Figyelt kérdés
2014. aug. 30. 17:38
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Rak elleni oltas nem letezik.
2014. aug. 30. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Ha van rá pénzed, miért ne
2014. aug. 30. 18:54
 3/7 anonim ***** válasza:
35%
De akkor is kell járni szűrésre
2014. aug. 30. 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:
33%
Neked nem, de a TB-nek igen.
2014. aug. 30. 18:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen megéri, mert az oltás négy HPV vírustörzs ellen nyújt védelmet, tehát ha meg is vagy fertőződve az egyik vírustörzzsel, az oltás akkor is kialakítja a védelmet a másik hárommal szemben.
2014. aug. 30. 22:30
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Neked nem, de a gyógyszergyárak örülni fognak.

Japánban már leállították régen, és nem véletlenül.

Keress rá Dr. Sataro Sato-ra (angolul, ne magyarul).

Szerinted tudja bárki, mit okoz ez a vakcina hosszú távon? Hát nem, senki. De ugyebár aminek hatása van, annak mellékhatása is, és amíg nem tudjuk, pontosan mik azok hosszútávon, én biztosan nem adatnám be magamnak.

Minden 7.-es lány ingyen megkapja most a 90 ezer ft-os gyógyszert. A kormány jót akar nekünk? NEKED EZ NEM GYANÚS? :D

Nagyanyám is állandóan ezzel traktál, hogy adassam be, mert blabla, de egyrészt 19 éves vagyok és már baromira nem szűz, tehát nagyon értelme sincs, másrészt inkább meghalok méhnyakrákban, mint valami ismeretlen akármilyen rendellenességben, amit ez a vakcina okozhat mondjuk 20-30 év múlva.

Nem értem, az emberek miért nem gondolkodnak legalább kicsit. Nem nagyon lehet képben az, akinek kicsit sem furcsa a kormány és a segítség együtt...

2014. aug. 31. 12:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, utolsó vagyok. Nekem konkrétan van olyan barátnőm, aki be se adatta az utolsó kettőt, mert rosszul lett az elsőtől. Egyéb kérdés?
2014. aug. 31. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!