Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Most még is mit...

Lányok! Most még is mit csináljak meg van van vagy nincs aggódjak vagy ne?

Figyelt kérdés
13/L!! július 31-től augusztus 4-ig volt ilyen barna folyásom ami miatt azonnal mentem a dokihoz. Másnap fel kellett vinnem vizelet mintát azt mondták nem vagyok se beteg csak megfog jönni. Azóta úgyanúgy van fehér folyásom mai már úgy 16 hónapja van..akkor lent és a hónom alján is nő már szőr úgy 1 éve..szval most nem tudom hogy ez a barnafolyás a menstruáció volt vagy..most akkor szeptember elején is lesz ilyen vagy most akkor lehet félév múlva fog megjönni vagy most mi? légyszi segítsetek mert emiatt nagyon ideges vagyok..

2014. aug. 30. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Ó, ne legyél ideges. Igen, elképzelhető, hogy a szervezeted már ,,próbálgatja" magát, és a menstruáció előszele volt ez a vérzés. Ha 5 napig tartott, akkor ez még valószínűbb. Senki sem működik egyformán, van, akinek rögtön megjön utána időben, de olyan is előfordul, hogy kimarad pár hónap. Az, hogy elkezdtél szőrösödni, fehérfolyásod van, azt jelzi, hogy beindult a szervezeted. Használj tisztasági betétet, és legyen nálad mindig egészségügyi betét, hogy ne érjen váratlanul, ha megjön. Ha fáj, görcsöl a hasad, akkor már gyanakodhatsz, hogy meg fog jönni. Sajnos ez az elején még ilyen, minden lány átesik rajta, majd be fog állni minden, nyugodj meg. Legyél felkészült, számíts rá, és akkor nem fog érni kellemetlen meglepetés.
2014. aug. 30. 14:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat..de ez akkor menstruáció volt(a barna folyás)?? és szerinted számítsak rá hogy mostanában megjön mert pont egy hónapja lesz holnap hogy volt ez a folyás
2014. aug. 30. 14:32
 3/5 A kérdező kommentje:
és akkor most nekem megvan?
2014. aug. 30. 14:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen, ez az első volt, számíts rá bármikor.
2014. aug. 30. 15:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat..el sem hiszed mennyire megnyugtattál :)
2014. aug. 30. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!