Lányok, sima menstruáció lenne? Vagy aggódjak?
Figyelt kérdés
3 hónapja állítottak le egy fogamzásgátlóról, egy nappal azelőtt, hogy megismertem volna a jelenlegi páromat, akivel óvszerrel védekezünk. Én ebben a védekezési módban rettentően nem bízok és volt is problémánk vele, ezért végig ideges voltam, nehogy baba legyen belőle. Vizsgaidőszak közepén állok, az immunrendszerem romokban, ráadásul kaptam egy gombás hüvelyi fertőzést is, szerencsésen kikezelve. Végig úgy éreztem, hogy ebből akár baba is lehet, de ma, a ciklus 26. napján, ahogy a nagykönyvben meg van írva, megjött, viszont nem úgy, ahogy szokott. Világos, rózsaszínű és rengeteg nyálka, valamint alvadt vérdarabok kísérik. Nincs görcs, legalábbis olyan, ami a menzeszem kísérni szokta nincs, csak a 3 hete tartó idegi görcsöt és szorongást érzem. Ez normális vagy forduljak orvoshoz?2011. jan. 9. 12:16
1/1 anonim válasza:
Igazából nem kell kötelezően minden menstruációnak ugyanolyannak lennie! Lehetséges,hogy az idegesség is közrejátszik most! Vetélésnél rengeteg alvadt vér távozik a szervezetből,és bőséges vér kíséri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!