Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációs problémám van....

Menstruációs problémám van. Lányok valami tanács?

Figyelt kérdés
Betétet használok. Egy ideje erős a folyásom és reggel úgy ébredek hogy moshatom a ruhámat ki.. Ilyenkor használjak tampont? Abból is melyiket? Csajok segítségét kérném!!

2014. aug. 25. 22:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Éjszakai betét? Ez sokkal hosszabb, mint a sima, direkt ilyen "balesetek" ellen van. Én mindig azt szoktam használni este, tampont mem merek ilyen hosszú időre.
2014. aug. 25. 22:08
 2/13 anonim ***** válasza:

Tampon!

Csak próbáld ki :) tenyleg sokkal jobb es biztonságosabb!

Először minit de semmi baj ha normállal kezdesz.

2014. aug. 25. 22:10
 3/13 A kérdező kommentje:
köszönöm!!:) még sosem használtam tampont és elvileg fájdalmas..:/
2014. aug. 25. 22:13
 4/13 piriiiiii ***** válasza:

A ruhák már csak ilyenek, mosni kell őket. A menstruáció ezzel jár. Én amúgy csak akkor szoktam tampont használni, ha megyek valahová, mert tök jó érzés ugyan, ha észre sem veszed, hogy vérzel, és lehet, hogy nem is árt annyira a tampon, de csak úgy a természetes, ha nincs bennem... úgyhogy éjszaka tampont nem használok. Főleg, mert szeretek sokat aludni, és nem kéne 7-8 óránál tovább használni egy tampont.

Amúgy nem tudom, hány éves vagy, de úgy gondolom, hogy évek elteltével rendeződik ez a dolog a nőknél, és csillapul a vérzés erőssége. Eleinte nekem is gáz volt, de így 5-6 év után nem kell ilyesmin rágódnom szerencsére, mert éjjel sem szoktam átázni.

2014. aug. 25. 22:14
 5/13 piriiiiii ***** válasza:
Inkább természetesebb*...
2014. aug. 25. 22:15
 6/13 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok. Egy éve van meg a menzeszem. éjszakai betétem van, de szerintem elmozdul ahogy forgolódok és ebből van a baj:$ akkor most mittegyek?:(
2014. aug. 25. 22:21
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát az elején nekem is elég erős volt este, de hát az éjszakai betétnél már nem igazán tudsz jobbat.. Mondjuk én mindig gondolkoztam, hogy pelenkát kéne használnom :"D De aztán valahogy elvoltam éjszakaival, mostanában már nem olyan erős este. Tampont szerintem ne használj éjszakára, főleg ha ilyen erős, amúgy se ajánlott estére, hacsak nem akarsz pár óránként felkelni és kicserélni.
2014. aug. 25. 22:30
 8/13 anonim ***** válasza:
Én mindig egy jó nagy darab vattát szoktam tenni az éjszakai betét fölé, ez olyan, mint valami külső tampon :) Kiékeli az ,,űrt" a betét fölött, és így nem szoktam átázni. Sokkal kevésbé mozog el a bugyi is. Igaz, hogy nem túl esztétikus, mert rád ragad, de reggel alul egy zuhany, aztán kész is.
2014. aug. 25. 22:37
 9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenki válaszát!! nagyon sokat segìtettetek :)
2014. aug. 25. 22:52
 10/13 A kérdező kommentje:
8as igazad volt!!:) használtam az ötleted és bevállt:) köszönöm!!
2014. aug. 26. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!