Anyumat megműtötték miómával (? )
Figyelt kérdés
Sziasztok, anyum tegnap előtt befeküdt a kórházba, ugyan is miómája van, és nagyon nagyra nőtt neki, tegnap műtötték, kivették a méhét, apum volt bent, és azt mondta, hogy nem bír anyum aludni, nagyon nehezen alszik, alig eszik, 3 darab kekszet evett, nem bír felállni, nagyon nagy fájdalmai vannak, feltud épülni? 2napja folyamatosan csak ezek rágom magam, alig eszem..2014. aug. 29. 02:12
1/10 anonim válasza:
Persze, hogy felépül, ne aggódj! Nekem is volt ilyen műtétem, hát nem egy leányálom, de pár hét alatt rendbejöttem. Azóta kutyabajom.
2/10 anonim válasza:
Vigyél be neki valami finom kaját
3/10 anonim válasza:
Meg gondolom csinálnak szövettant a kivett dolgokból
4/10 anonim válasza:
Ha amúgy egészséges, biztos rendbe tud jönni
Csak idő kell neki
7/10 A kérdező kommentje:
43 éves, Szerencsére ma már evett, de nem sokat, segítséggel feltud kelni, egyébként anyukám nagyon erős nő, ezért is ijedtem meg, hogy mondta, hogy fájdalmai vannak
2014. aug. 30. 02:29
8/10 anonim válasza:
Hát gondolom huzódnak a varratok -
Idő kell neki
9/10 anonim válasza:
Még nem is olyan idős -
Ha kisebb korában vették volna észre a miomát, lehet elég lett volna "embolizálni" (méh kivétel nélkül)
10/10 anonim válasza:
Egyen sok zöldséget, az jót tesz
(borsó, s.répa)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!