Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 35 évesen tele vagyok miomával...

35 évesen tele vagyok miomával. Mitől van ez?

Figyelt kérdés

35 éves vagyok és még nincs gyerekem.

Viszont miomáim annál inkább. Van egy nagy a méh üregben és egy csomó kicsi a méh falában.

Miért van ez? Tudok ez ellen tenni?

/A mellett, hogy hamarosan megyek kivágatni őket/.

2011. dec. 7. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Majdnem minden nőnek van.

Ha nem okoz különösebb panaszt, akkor ne foglalkozz vele.

2011. dec. 7. 10:05
 2/5 anonim válasza:

Mielőtt a kivágatás mellett döntenél, nem ártana több szakambert is megkérdezni arról, hogy valóban indololt-e az eltávolításuk!

Ha nem okoznak panasz, akkor nem érdemes megbolygatni.

Ajánlom neked a következő likeket tanulmányozásra: [link] [link]

2011. dec. 7. 10:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Okoznak panaszt, pl. kizárt hogy teherbe essek, mert az egész méhemet betölti a befelénövő. Továbbá 3 hétig menstruálok 1 helyett.
2011. dec. 7. 11:36
 4/5 anonim válasza:

2.válaszoló vagyok.

Nagyon sajnálom. Mikor mész operálni?

2011. dec. 12. 12:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát még nem fixáltam a műtétet, de január-februárban szeretném letudni. Bár eléggé parázok :-)..., főleg az aggaszt, hogy hogyan tudjak olyan időpontot mondani a jövében, mikor tutira nem menstruálok, mert gondolom az nagyon nem lenne szerencsés...mert hogy hasüregből közelítik meg a méhen belülit is /túl nagy a hüvelyen keresztüli műtéthez/. Emiatt fogalmam sincs milyen időpontra fixáljak időpontot.

2011. dec. 12. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!