Ha elmegyek nőgyógyászhoz azzal a panasszal, hogy néhány hónapja késik, hogyan fog megvizsgálni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 28. 20:29
1/16 anonim válasza:
Kézzel, ultrahanggal. Meg kiír hormonlabort.
2/16 A kérdező kommentje:
Ha az ultrahang kimutatja, mi a probléma, akkor a többi nem szükséges, nem? Pontosan mit értesz az alatt, hogy kézzel megvizsgál? A hormonlaborban mi történik?
Elnézést kérek a tudatlanságomért, csak most megyek majd először...:)
2014. aug. 28. 21:26
3/16 anonim válasza:
Ha már elmész, akkor egy füst alatt megcsinálja az éves rákszűrést, fém eszközt bedug, aztán egy hosszú, fültisztító pálcikaszerűt bedug, aztán kivesz. Egyik kezével benyúl, a másikkal megnyomkodja a hasadat. A hormonlabor pedig egy vérvétel.
4/16 A kérdező kommentje:
Még szűz vagyok...:)
2014. aug. 28. 21:46
5/16 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mióta menstruálsz? Az első években nem olyan szabályos, annak nem kell túlzott jelentőséget tulajdonítani.
6/16 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
Attól függ, milyen berendezései vannak
Magánhoz mész?
7/16 anonim válasza:
Kézzel, és hüvelyi ultrahanggal.
Ha nem vagy még 17 akkor nincs semmi bajod, ne aggódj!
8/16 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, kábé 4 éve van..:)
2014. aug. 29. 22:08
9/16 anonim válasza:
6 hónap késésig nincs baj.
utána menj dokihoz.
10/16 anonim válasza:
Hormonvizsgálatot csakis nagyon indokolt esetben végeznek. Tudom, mert évekig tartott kikönyörögni egy ilyen vizsgálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!