Lehet, hogy 7. -be fog megjönni?
Lehet...
de lehet, hogy nem...
senki se jós itt
lehet, de ki tudja
bármikor megjöhet
Hát ezt nem lehet előre megjósolni, de tekintve amit írtál, jó esélyed van rá, hogy hamarosan "nagylány" leszel.
Általában nem úgy jön meg, hogy egyik-pillanatról a másikra elönt és mindened olyan lesz, hanem inkább ilyen pecsételő vérzésként kezdődik, ami nem áztat el. De ha biztosra akarsz menni, használj tisztasági betétet.
Egyébként nagyobb esélyed elázni akkor van, mikor már erős a menzeszed, mert olyankor van hogy hirtelen jön sok. Ajánlott a fekete/nagyon sötét nadrág viselete a nehéz napokon, mert ha véletlenül mégis balesetezel, ezeken nem látszódnak. Ha nem idegenkedsz tőle, én a tampon+tisztasági betét kombót javaslom, mert érzed, amikor a tampon megtelik, én azzal sosem áztam el. És a biztonság kedvéért mindig legyen nálad betét vagy tampon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!