Mikor fog végre megjönni? 12/L
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem!
2013. Október 18-án, reggel mikor suli előtt gyors elmentem mosdóba, aztán mikor végeztem, és megtöröltem magam, láttam egy kis véres foltot a wc papíron. Aztán még egyszer megtettem ezt, és ugyan úgy jött egy véres folt.
Gyors szóltam is anyunak, megmutattam, meg minden, és nagyon aranyosan segített is kezelni a helyzetet. (Tettünk be betétet is)
De egész nap nem jött semmi.Másnap se, és azután se.
És a mai napig semmi.
Egyébként teljesen egészséges vagyok, fehérfolyásom is van rendszeresen.
De ugyanakkor aggódok, mert lassan egy éve történt ez, de még mindig nem jött meg.
Lehet hogy lassan el kéne mennem nőgyógyászhoz? Vagy az felesleges lenne, és inkább csak várjak türelemmel?
Esetleg nemsokára meg fog jönni, vagy talán még egyszer ennyi időt kell várnom?
Ja, és ha valaki mondaná, hogy anyukámmal kéne megbeszélni, akkor igaza van, amikor ez történt még tavaly, akkor tényleg mindent megbeszéltünk, meg ilyesmi.
De azóta eltelt lassan egy év, és már egyáltalán nem jön szóba a téma(néha-néha csak), és nem is tudom hogy hozhatnám fel.
Remélem lesz aki elolvassa ezt a kisebb regényt amit írtam, és kapok választ a kérdéseimre!
Előre is köszönöm! :) 12/L
Szia :)
Én 23/L vagyok.
Nyugodtan oszd meg anyukáddal a gondolataid,hiszen ha anno megtudtad vele beszélni,akkor most is biztosan meg fogod tudni!
12 éves vagy,már a hormonrendszered működik,de még nem úgy,hogy rendszeres menstruációd legyen!
Én még várnék vele,mert ilyen korban még bőven össze-vissza fog megjönni a menszid,kell egy jó pár év,hogy beálljon! :)
1. válaszoló vagyok.
Gondolom,hogy utálod,szerintem egyik nő sem szereti,de ha nincs,akkor jön a gond,hogy miért nincs :)
Átlehet vészelni egyébként azt az 5 napot,van amikor könnyebb van amikor nehezebb..de általában feltudok rá készülni. :) Amúgy is vannak előjelei,hogy mikor jön meg...
Nagyon szépen köszönöm a gyors, és kedves válaszokat, mindenkinek megy a zöld kéz! :)
Még szívesen fogadok válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!