Ez ekcéma lenne? Mit kéne tennem?
Az van hogy pár nappal ez előtt elmúlt a mensim, és akkor elkezdtem viszketni. De nem belül, hanem kívül. Nagy/kis ajkaimnál és körülötte. Gondoltam hátha a betét kicsit kikezdte majd elmúlik. (Gombás megbetegedést nem feltételeztem (jó inkább reméltem hogy nem az) mert ugye kívül viszketek). Aztán múltkor mikor borotválkoztam feltűnt hogy ilyen kis piros kiütéseim vannak oda lent, mintha valami feldörzsölte volna. Mostanra még mindig nem marad abba a viszketés, és ahogy kinéz már nagyon olyan mintha ekcémás lennék oda lent. (még sose voltam az, csak már láttam ekcémát)
Hiszek abban hogy a betegségeknek lelki okai vannak, és őszintén ennek sejtem mi lehet az oka, és hogy miért pont ott, de nem tudnám megoldani magamban.
Szóval az érdekelne hogy mit tudnék tenni ellene? Mennyek bőrgyógyászhoz vagy inkább nődokihoz kéne fordulnom? Van esetleg természetes módja hogy elmúljon?
Lefényképeztem (semmi olyan se látszik csak a bőröm, de nagyon undorító szerintem) csak azért hogy ha van valakinek más ötlete hogy mi lehet ez.
Köszönöm előre is a válaszaitokat/segítségeteket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!