Ekcémás vagyok! Tudnátok segyíteni?
Ekcémás vagyok kisgyerek korom óta (most 14 vagyok)
minden télen szörnyű viszketés tör rám gyakori hogy este is felkelek emiatt persze a sok vakarástól nagyon csúnya a bőröm ez mostanáig nem is zavart mert ugye csak a lábam viszketett de 1 éve már a melleim is nagyon és a kezem is már mindent kipróbáltam az összes krémet de egyik se használ persze nem egy napokig hanem hónapokig használtam őket hiába a bőröm különösen ezektől a zsíros krémektől még jobban kikészült a bőrgyógyásznál is jártam már az se használt ez lenne az egyik kérdésem hogy mit tegyek? a 2. pedig 2 éve kezdődött a fejem egyfolytába viszket amikor izzad [nem vagyok tetves már számtalanszor megnéztük(megnézettük)] szóval lehetséges hogy az ekcémám miatt viszket a fejem amikor tesizek? a válaszokat előre is köszönöm!
Az ekcéma kezelése nagy türelmet igényel, mert sokféle fajtája van, és egyéntől is függ kinek milyen szer hat rá, tehát adj még lehetőséget a bőrgyógyásznak. Magadtól különböző krémekkel próbálkozni kár, mert olyan alkotó elemeik vannak, hogy jó, ha egyáltalán az egészséges bőrt nem betegíti meg (pl. kőolaj származékok).
Figyelmedbe ajánlom az alábbi cikket a lenmag hatásairól, nyilván te is tudod, a bőrproblémáknak is legtöbbször belső okai vannak.
rendben
nagyon szépen köszönöm a tanácsokat gondolom lenmagot és lenolajat gyógynövényboltokban találok a bőrgyógyászt meg mindenképp ismét megpróbálom!! :) köszönöm mégegyszer a hasznos tanácsodat!! *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!