Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Candidától ekcémás a kezem?

Candidától ekcémás a kezem?

Figyelt kérdés

az ujjaim, a csuklóm a kéz fejem?

olvastam ilyet.

illetve a hajam nagyon zsíros, a bőröm egész területe elvan tömődve fagyúval. az ujjaim (jobb kezemen) vedlik, néha viszket, hol száraz, hol lepereg a bőr.

állítólag legnagyobb százalékban ez okozza.

olvastam olyat akinek a diéta alatt rendbe jött és amikor céklát evett megint bőrbetegsége jött ki, így elhagyta ezt a zöldséget.

miért nem segítenek az orvosok? nekem pár napos korom óta ekcémás a kezem, sőt régebben a testem is az volt, de már javult, csak a kezem ilyen.

[link]

kaptam már milliónyi gyógyszertári kenőcsöt, a hüvelygombámra is a legismertebb canestentől az ismeretlen gyógyszertári kúpig mindent, de eddig SENKI nem mondta, hogy ez candida gomba elszaporodása és hogy az antibiotikum amiket az orvosok előszeretettel írtak fel tönkre tették és legyengítették a szervezetem...

a bőrgyógyász annyit mond, ekcéma, és megint jönnek a 200000. kenőccsel... és ki mondja el nekem, hogy mitől van?

csak rászokták fogni hogy mosószer, vagy talán örököltem? kitudja, kenje be ezzel TALÁN hat.

miért ennyire kizáró ok a candida túlszaporodása?

tudják ezek az emberek hogy akik ilyen ocsmány kézzel oda mennek és lényegében a ceruza is fájdalmas mikor megfogják, ja és 20 éves vagyok, hogy nekem ez micsoda kín?

engem felháborít a mostani orvoslás, nem csak az ellátás.

tehát ha orvos nem akkor szerintetek ez candida baj?

2011. nov. 1. 21:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet a Candida tünete DE, ha te írod h pár napos korod óta ekcémás vagy, akkor egyértelmü hogy nem az az okozója.

Az okát sajnos én se tudom megmondani, talán a kezelésen kellene egy kicsit még "dolgozni".

Menj más börgyógyászhoz, kérj mástól is tanácsot, háthogy ha a 200001-ik kenöcs beválik.

Nem csak "okoskodni" akarok, nekem a kisfiamnak 6 hetesen kezdödött, és voltak idöszakok amikor csupa nyílt seb colt az arca például, és a teste is iszonytosan ki volt ütve. Az igazi kezelési módot én tapasztaltam ki a saját "börünkön", orvos nem sokat segitet benne :(

2011. nov. 1. 21:19
 2/5 A kérdező kommentje:

édesanyám mondta, hogy nagyon pici korom óta van. gondolom bébi koromban jött ki, ezért írtam.

viszont emlékszem 6-7-8 évesen micsoda hólyagjaim voltak, folyt belőle a víz, és mellette folyamatosan kaptam az antibiotikumokat mert vesebeteg voltam évekig. 40 fokos láz évekig gyötőrt. 6 éves koromig minden este bepisiltem, addig pelenkáztak. mikor nem több mint 1 éves voltam a bélflórám/bolyhaim felmondták a szolgálatot és nem emésztettek SEMMIT! majdnem éhen haltam...

szóval kérdem én, még mindig nem candida?

azt elmondanám, hogy elkezdtem a diétát, viszont a szervezetem nulla így nem vonhatok meg magamtól 3 hétre semmilyen zöldséget, gyümölcsöt.

2011. nov. 1. 21:23
 3/5 A kérdező kommentje:
nekem most ingyen kéne válasz :)
2011. nov. 1. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocs. Azt hittem segítség kell.
2011. nov. 1. 21:36
 5/5 A kérdező kommentje:

én ezekben nem hiszem ebből következik, hogy nem fogok, mert makacs vagyok és ebből, hogyha nem hiszek hatástalan.

mindenki másba keresi és hiszi a gyógyulását, én a természetes készítményekben, vagy egészséges(ebb) táplálkozásban. és nekem ennyi elég, mások is az volt? azt hiszem elég sokaknak :)

2011. nov. 1. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!