Ekcémás lett a kezem egy helyen, most vettem krémet már kezd eltünni, mennyi az esély rá hogy később ujra előjön? Most van először ilyen.
milyen krémet vettél?
nekem is az volt télen kijöttek tavasszal elmúltak és most az egyik ujjamon újra kijött egy kicsit,de krémezem és már múlik el :)
100%, hogy ismét előjön, ha ekcéma. De honnan tudod, hogy ekcéma? Mert csak akkor az, ha bőrgyógyász mondta.
Egyébként lehet allergia és akár melegkiütés is. Vagy bármi.
háziorvosnál voltam( ő nem mondott semmit), nem irt beutalót bőrgyógyászhoz, hanem krémet irt fel, az egyik eladó nőt a gyógyszertárban kérdeztem h nézzen rá a kezemre és ő mondta h ekcéma.
nemtudom elolvasni milyen krém, majd kideritem később:)
szia!
Az ekcéma olyan, mint a herpesz. Akkor jön ki, ha stressz ér, vagy beteg vagy. Soha nem múlik el, csak ideiglenesen eltűnik. Anyukám ekcémás.
köszi a válaszokat!
nekem eddig még soha nem volt ekcémám, beteg se voltam soha (most se vagyok) viszont nagyon stresszes életem van.
a kenőcs pedig Elobubor krémmel, már nagyon szépen gyógyul tőle a kezem, már lassan két hónapja hogy nagyon gyulladt volt
ha ujra előjönne Lipobase repaire-t kell rá kennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!