Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Láyok Ti ezt hogyan oldjátok...

Láyok Ti ezt hogyan oldjátok meg? (lent)

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és amikor megvan este is erősen vérzek és legtöbbször átázok vagy olyan lesz a nadrágom meg az ágyneműm. mit csináljak??

2014. aug. 25. 07:55
 1/9 Botos Gesztenye válasza:
Vegyél éjsszakai betétet 😊 vagy Tenna lady ultrát asszem ez a neve 😉
2014. aug. 25. 08:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Én a 2. éjjelen vérzek nagyon erősen, de nagy tampont nem akarok használni, így aztán 4 órára állítok mindig ébresztőt arra az éjjelre és felkelek, kimegyek cserélni és újabb 4 óra alvás. Egyszer egy hónapban kibírható.

Amíg betétet használtam abból mindig nagyot raktam be éjjelre plusz pár rétegben összehajtott wc-papírt a vége mögé (hogy még hosszabb legyen). De szerencsére nem vagyok hátonalvós típus, így ritkán ázott át.

23/L

2014. aug. 25. 08:10
 3/9 anonim ***** válasza:
tampon+betét kombóval
2014. aug. 25. 09:10
 4/9 Inesszke válasza:
0%
HIDEG víz,szappan,só,ha az előzők nem váltak be:)
2014. aug. 25. 09:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Rakj magad alá törölközőt!
2014. aug. 25. 10:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Most már én is a tampon, + betétre esküszöm. De ennyi idős koromban én még nem használtam tampont így én este lefekvés előtt a legnagyobb always-sel kezdtem, de még úgyis volt, hogy félrement stb. Volt párszor főleg nyáron amikor nem bírtam ki a hosszú pizsamát, hogy tettem magam alá törölközőt. :)
2014. aug. 25. 10:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Állíts be ébresztőt és cserélj.
2014. aug. 25. 11:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez velem is előfordult 13-14 éves koromban még. Aztán rájöttem, hogy érdemes venni éjszakai betétet (én az always éjszakai betétet szoktam venni) és azzal még nem áztam át. Lefekvés előtt tedd be.
2014. aug. 25. 12:17
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!.:)
2014. aug. 25. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!