Láyok Ti ezt hogyan oldjátok meg? (lent)
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és amikor megvan este is erősen vérzek és legtöbbször átázok vagy olyan lesz a nadrágom meg az ágyneműm. mit csináljak??2014. aug. 25. 07:55
1/9 Botos Gesztenye válasza:
Vegyél éjsszakai betétet 😊 vagy Tenna lady ultrát asszem ez a neve 😉
2/9 anonim válasza:
Én a 2. éjjelen vérzek nagyon erősen, de nagy tampont nem akarok használni, így aztán 4 órára állítok mindig ébresztőt arra az éjjelre és felkelek, kimegyek cserélni és újabb 4 óra alvás. Egyszer egy hónapban kibírható.
Amíg betétet használtam abból mindig nagyot raktam be éjjelre plusz pár rétegben összehajtott wc-papírt a vége mögé (hogy még hosszabb legyen). De szerencsére nem vagyok hátonalvós típus, így ritkán ázott át.
23/L
4/9 Inesszke válasza:
HIDEG víz,szappan,só,ha az előzők nem váltak be:)
6/9 anonim válasza:
Most már én is a tampon, + betétre esküszöm. De ennyi idős koromban én még nem használtam tampont így én este lefekvés előtt a legnagyobb always-sel kezdtem, de még úgyis volt, hogy félrement stb. Volt párszor főleg nyáron amikor nem bírtam ki a hosszú pizsamát, hogy tettem magam alá törölközőt. :)
8/9 anonim válasza:
Ez velem is előfordult 13-14 éves koromban még. Aztán rájöttem, hogy érdemes venni éjszakai betétet (én az always éjszakai betétet szoktam venni) és azzal még nem áztam át. Lefekvés előtt tedd be.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!.:)
2014. aug. 25. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!