Csajok! Ti hogyan oldjátok meg, h menzesz idején fürdés után ne legyen véres a törölköző?
Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 23:18
1/8 anonim válasza:
Hát.. leginkább sehogy.
Nem hinném, hogy ezt meg lehet oldani, hacsak úgy nem, hogy nem törlöd meg ott magad :)
2/8 anonim válasza:
Általában nem szokott gondot okozni, befejezésként mindig leveretem magam ott lenn tussal, és igyekszem gyorsan törölközni. Ha épp olyan erős vérzésem van, akkor a hüvelyizomzatomat párszor összehúzom, hogy kiürüljön, ami esetleg benn van, és ugyanúgy leveretem magam vízzel.
Meg szeretek ilyenkor sötét törölközőt használni.
3/8 anonim válasza:
Tussal megmosom magamat, és akkor nem lesz véres.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Ezeket én is csinálom,de nagyon idegesít.
2013. jún. 23. 23:28
5/8 anonim válasza:
Hát nem törölközővel törlöm meg magam. Mindig véres lenne. Megtörölközöm, és wc-papírral törlöm meg magam ott. Utána felöltözöm.
6/8 anonim válasza:
Amikor olyan erős, én is wc-papírral törlöm meg ott magam fürdés után.
7/8 anonim válasza:
A puncidat töröld intim törlőkendővel, utána gyorsan vegyél fel bugyit, és tegyél betétet.
8/8 anonim válasza:
Nekem van 2 piros színű törölközőm, azokat szoktam használni ilyenkor, abban nem látszik meg, viszont régebben fehéret használtam és mindig csak a szélével töröltem meg magam ott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!