Hüvelygyulladás, hüvelygomba kezelés? Lassan 2 hónapja küzdök hol egyikkel, hol másikkal. Már kétszer voltam emiatt nőgyógyásznál.
Először klion tablettát és betadine kúpot alkalmaztam, amely tavaly ilyen bajomon segített. Tüneteim a sűrű, de nem túrószerű fehér folyás volt. A partnerem ugyanúgy beszedte a tablettákat.
Nem használt, a folyás megmaradt. Elmentem a nőgyógyászomhoz, aki hüvelygyulladást diagnosztizált és felírt klion D kúpot és kliont. A kúrát pontosan betartva (párom is) jó lett minden körülbelül 2 napig. Visszajött a folyásom, ugyanaz fehér sűrű de nem túrós. Már elegem volt, szóval egy ideig (nemsok) hagytam. Egy kicsit már viszketést is tapasztaltam. Aztán újra felhívtam a nőgyógyászt aki felülfertőződésre (látatlan a tünetek elmondása alapján) vetetett canesten kombi unót. 2napja helyeztem fel , kenegettem is magam de ma reggel megint láttam sűrű fehér folyást :( Vettem egy hüvelyflóra visszaállítót is Vagilact Q-t. Ezt mikor kezdjem el alkalmazni?
köszi
Most nem azt látod, hogy a kúp jön ki belőled?
Az oké, hogy a párod is beszedte a gyógyszert. De közben szexeltetek? Mert akkor közben fertőztétek egymást.
- Próbáljátok ki, hogy gumival védekeztek. Akkor is lesz-e bajod? Ha nem, akkor a párod fertőzött vissza.
- Lehet, hogy a párodnak is el kéne mennie orvoshoz (urológus), kenetet venni, és ő is kapna gyógyszert, arra, ami baja van.
Ha nem használ ez a kúp, amit most használsz, menj vissza az orvoshoz. És addig ne szexeljetek, amíg nem jössz rendbe.
köszi a választ! :)
de nem szexeltünk egyik kúra alatt se, közte se
és kizárt, hogy ezt tőle kaptam vissza :(
a flóravisszaállítót ha most használom lehetséges hogy elmúlik a folyás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!