Elképzelhető, hogy a párom spermája miatt lesz hüvelygyulladásom?
Feltűnt,hogy akárhányszor belém élvez,utána még napokig sok folyásom van.Aztán egy idő után elmúlik,amíg nem vagyunk együtt.
Allergiás lennék rá?
Nagyon vigyázok,mindig tiszta kézzel nyúlunk egymáshoz,én ráadásul intim lemosót is használok.
Januárban volt egy méhpolip műtétem,azóta a hüvelygombás problémáim megszűntek,alig fordul elő,csak ez az állandó folyás van meg.Ahova járok nőgyógyász mindig azt mondja,hogy be vagyok gyulladva...Végig használom a kúpot stb.,aztán ugyanúgy visszatér.Szervi elváltozás nincs.
Pimafucin kúpot most használhatok?
Kezelték,de fertőzésem nincs.
Akárhányszor vesznek le kenetet,sosem találnak semmit sem!
A műtétem előtt (méhpolip) sokszor küzdöttem gombás fertőzéssel,felfázásos problémákkal.Kivették a polipot,és azóta nincs ilyen jellegű problémám!
De sajnos együttlétek után mindig érzem.Habár most fog megjönni egy pár napon belül,alhasi görcseim vannak,és kb. 2 hete fájnak a melleim.
Akármit csinálok,mindig visszatér és nem tudjuk,hogy miért.
Millió féle kúpot,krémet,gyógyszert használtam már,és sosem segít egyik sem,csak időszakosan!
Volt laparom is a műtétem után,és ott is mindent rendben találtak...
Nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!