S. O. S. Állandóan hüvelygyulladásom van és a nőgyógyász csak ilyen vény nélküli gyógyszereket ír amik sose használnak mit tegyek?
Amióta felnőtt nőgyógyászhoz járok sose vizsgálnak meg normálisan az orvosok mármint megnéznek de nem vesznek kenetet és ilyen vény nélkűli vackokat kapok és mindig hüvelygyulladásom van pedig 1 éve nem szexeltem és odafigyelek a tisztaságra régen a gyerek nőgyógyasz olyan kupot írt fel amit a patikába csinálják az nagyon jó volt , hogy kérjem meg a többi orvost hogy ne csak olyanokat írjanak fel amit én is tudok vény nélkül meg hogy úgy vizsgáljanak meg hogy a laborba is lássák meg tudjam pontosan mi bajom mert évek óta ez megy és félek a szövödményektől?:/
19/L
Magannogyogyasz es azzal kezdd, hogy évek ota ezzel kuzdesz...es te gondolsz a jovodre, leendo csaladodra, mert szeretnel gyereket es tartasz attol, hogy egy ilyen hosszantarto ...szovodmenyei egy eleten at elkisernek. (Ugyanezt hazidokidnak is add elo, hatha ir valami velemenyt...amit komolyabban vesz a nogyogyasz.)
Ha videken laksz, ahol nincs nagy valasztek magan nodokikbol, akkor ha teheted menj Pestre eleve olyan helyre, ahol lebeszeled/levelezed, hogy te tenyesztest is szerrtnel. Normalis orvos fog rendesen kezelni. Sok sikert.
Hány nőgyógyi van nálatok az SZTK-ban?
Nmme tudsz másikhoz menni?
Vagy főorvoshoz?
Erősíteni kéne az immunrendszered, mert akkor jobban ellenállna. Ajánlom (link lent) én is használom, kúra szerűen, 2-3 hónap, de lehet Neked 4 hónap is kéne, nekem is előszörre annyit kellett.
Akkor ezek szerint nem csak nálunk flegmák a dokik. Azt megkérdezhetem, hogy hol, írhatod privátba is.
Nekem szintén volt egyszer gyulladásom és a doki
Sumamed (250 mg) kapszulát írt fel és használt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!