Valahol azt olvastam h ha nőgyógyász írja fel a Canesten Combit, akkor olcsóbb. Tudom h vény nélkül kiadható, de tényleg így van?
Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 22:26
1/8 anonim válasza:
itt azt írja hogy nincs rá támogatás és én is úgy emlékszem hogy amikor a doki írta fel akkor is majdnem 2000 ftot fizettem érte
2/8 anonim válasza:
Nem olcsóbb, én is megkérdeztem a dokimtól, mikor kellett. Direkt meg is nézte, semmivel sem olcsóbb :S
3/8 A kérdező kommentje:
köszia válaszokat! voltam dokinál a héten, mondta h ez gomba, kaptam krémet és kúpot(gynoxin). 2 napja fejeztem be és darabos a folyásom:S előtte ennyire nem volt. Nem büdös, nem viszketek, csak kellemetlen. Fehér, sűrű. Szerintetek kipróbáljam a canesten kombit? hétfőn megyek vissza a bakter lelettel, majd akkor rákérdezek, csak személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi:)
2009. dec. 12. 22:50
4/8 anonim válasza:
én canestent használtam és 2-3 nap után darabos folyás jött nekem is. az a feloldódott gyógyszer és társai lehetnek. úgy tudom ez normális az ilyen kúpoknál.
5/8 A kérdező kommentje:
igen, de én már 2 napja nem szedem a gyógyszert, mert beszedtem mindent. 3 dbos volt, szerda este tettem fel az utolsót. Szerintem már rég ki kellett volna ürülnie...
2009. dec. 12. 23:02
6/8 anonim válasza:
úgy rémlik nekem 2-3 nap alatt ürült ki.
7/8 anonim válasza:
krémet meddig használtad? be kellett juttatni a hüvelybe?
8/8 A kérdező kommentje:
Én nem a canestent használtam:) most akarom majd ha ez nem múlik...ln mikogal krémet használtam és gynoxin kúpot.
2009. dec. 13. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!