Nem múlik a hüvelygyulladásom, valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Több mint 2 hónapja tart, első héten jól érezhetően égő, viszkető érzésem volt, folyásom, ez megszűnt, de utána együtt voltam a barátommal ami fájt, és neki is kipirosodott, egy-két pötty volt a nemiszervén. Elmentem nőgyógyászhoz kaptunk mindeketten egy-egy Fluconer kapszulát, de ettől nem múlt el, visszamentem akkor kaptam Klion-d 100 hüvelytablettát és Pimafucort krémet, szex nélkül végig csináltam a 10 napos kúrát utána vártunk még pár napot, próbálkoztunk, de megint fájt, a barátomnak viszont már nem volt panasza. Megint visszamentem, a doki azt mondta, hogy a barátom visszafertőzött és írt megint Kliont és Supplin tablettát amit én is, és a barátom is szedett. Ezután megint próbálkoztunk,de még mindig fájdalmas volt.. Hozzáteszem mindig más ügyeletes nődokinál voltam és egyik sem vett kenetet.. Most olvasgattam és láttam, hogy antibotikum után kell a flóra visszaállítására tejsavas irrigálás vagy kúp. Szerintetek mit csináljak? Keressek valami ilyet vagy így nem is érdemes, hogy antibiotikum után szexeltünk egyszer? Vagy menjek el megint nődokihoz?2014. jún. 24. 19:20
1/3 anonim válasza:
Ne próbáld kúrálgatni magad, kenetet kéne venni, mert az egészen vicces, hogy végigpróbálják rajtad az összes gyógyszert, és azt se tudják, mi okozza a gondodat. Menjél ugyanahhoz a nőgyógyászhoz vissza, mert minden orvos ötletszerűen fog próbálkozni a saját kedvenc gyógyszerével, ugyanaz a nőgyógyász pedig emlékszik rád és legalább biztosan nem írja kétszer ugyanazt fel. A tejsavas irrigálás nem ajánlott, a tejsavas kúp igen, de _nem minden betegségben_, van amin ront (nőgyógyásztól van ez az infó)! Kenetvétel kéne!
2/3 A kérdező kommentje:
igen én is gondolom, hogy azért ez lenne a legcélszerűbb, mármint visszamenni csak már annnyira ki van a tököm...de hát mondjuk a gépre felvitt adatoknak nem az lenne a lényege , hogy vissza tudja nézni, hogy miket kaptam, plusz el is mondtam, nem tudom miért írta fel mégegyszer a kliont.. de a legutóbbihoz nem szeretnék menni ő volt a legbunkóbb kb. lebaszott ahogy elkezdtem mondani az egészet, hogy miért 2 hónap után jövök hát mondom elnézést , de voltam már párszor...
2014. jún. 25. 13:47
3/3 anonim válasza:
Sajnálom. Tudom, mit érzel, én sajnos benne vagyok három éve. Gennyes folyás, de semmi látható kórokozó... :(
Tényleg történjen nálad kenetvétel, addig nemigen lehet továbblépni semmilyen irányba. És válassz egy állandó dokit szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!